Succes pentru Audi: A3 Sportback câștigă „volanul de aur” din clasa compactă

3


  • Noul model primește un premiu prestigios de la Auto Bild și Bild am Sonntag
  • 63 de modele în competiție: preselecție de către cititori, selecție finală de către un juriu distins
  • În calitate de fondator al clasei compacte premium, A3 are tradiția de a câștiga

     Audi A3 Sportback a câștigat „Volanul de aur 2020” la categoria „Mașini compacte”. În această competiție de prestigiu, cititorii revistei de specialitate Auto Bild, titlurile sale afiliate europene și ziarul Bild am Sonntag și-au exprimat votul în vară. Din această preselecție, un juriu internațional expert a ales câștigătorii.

     „Am continuat povestea de succes a modelului nostru compact anul acesta cu cea de-a patra generație a Audi A3 Sportback. Premiul „Volanul de aur” reprezintă o performanță puternică a echipei de care suntem mândri ”, spune CEO-ul Audi, Markus Duesmann. Modelul este interesant pentru un grup țintă larg și stabilește repere în proiectare și digitalizare. Managerul de proiect, Johannes Lindermeier, adaugă: „Noul nostru model compact este sportiv, digitalizat și extrem de conectat – noi din echipa de proiect A3 suntem pe deplin convinși de calitățile sale. Și ne bucurăm că A3 a impresionat și pe mulți cititori și pe juriu.

      „Volanul de aur” nu este doar una dintre cele mai prestigioase competiții auto, ci și una dintre cele mai vechi din Germania – a fost premiată pentru prima dată în 1976. Un concurs de 63 de modele noi, împărțit în opt clase, a intrat în competiție pentru „Volanul de Aur 2020.” În fiecare categorie, cele trei modele care au primit cele mai multe voturi în sondajul cititorilor s-au calificat în finală. Runda finală cu 24 de mașini a avut loc la DEKRA Lausitzring la începutul lunii octombrie. La pista, un juriu format din experți internaționali a evaluat candidații în funcție de criterii bazate pe schema de testare a Auto Bild. Panoul a inclus foști piloți de curse Hans-Joachim Stuck și Joachim Winkelhock, prezentatori Lina van de Mars și Kai Pflaume, precum și experți de la Auto Bild și titlurile sale afiliate. Punctele au fost acordate sub supravegherea unui notar.

    Audi A3 are tradiția de a câștiga: în 1996, a devenit membru fondator al clasei compacte premium, întrucât marca cu cele patru inele a stabilit un nou segment și de atunci a câștigat deja cu „Volanul de aur” de trei ori – în 1996, 2012 și 2013. În primăvara anului 2020 a fost lansată pe piață a patra generație. Sub designul progresiv al caroseriei sale, există o serie de inovații care provin direct din clasa de dimensiuni complete, cum ar fi sistemele de infotainment, suspensie și asistență pentru șofer. La scurt timp după A3 Sportback, au fost lansate pe piață A3 Sedan, cele două modele S și noul model plug-in-hibrid A3 Sportback TFSI e.

 Detalii despre modelul premiat îți pot oferi consilierii de vânzări la Showroomul Audi din Galați dar poți citi și în acest articol:

0 replies on “Succes pentru Audi: A3 Sportback câștigă „volanul de aur” din clasa compactă”