Nissan X-Trail, un SUV construit pentru aventuri de familie

2

Autoturismul conceput pentru cele mai grozave aventuri de #Familie

Nissan X-Trail este un crossover cu multă personalitate, mai mare și mai capabil, dotat cu tot ce îți trebuie pentru a te face să te simți minunat: – Aspect robust, performanțe deosebite, tehnologii de ultimă generație pentru a avea un control deplin asupra autoturismului.

Tehnologiile Nissan Intelligent Mobility redefinesc modul în care conducem și integrăm mașinile în viața noastră. Călătoriile la bordul X-TRAIL-ului tău sunt mai #Sigure și mai #Antrenante. Conectivitatea avansată îți conferă un mediu personal, în timp ce dispui de puteri sporite datorită tehnologiilor de siguranţă de ultimă oră. Îți amplifică bucuria de a fi la volan și transformă lumea într-un loc mai sigur în fiecare zi.

De la funcţiile inteligente de siguranță care intervin în locul tău până la sistemele complet autonome de asistenţa la conducere, de la Sistemul Inteligent de Asistenţă la Parcare până la Sistemul Inteligent de Frânare de Urgență cu Recunoașterea pietonilor, Nissan X-TRAIL acționează ca partenerul tău #Nr.1 , care are mereu grijă de tine !

Fă cunoștință cu copilotul tău!

Vede, simte, îți sare în ajutor.

0 replies on “Nissan X-Trail, un SUV construit pentru aventuri de familie”