Povestea plăcerii de a conduce începe cu experiențe memorabile

3

Totul a început cu un secol în urmă, când ,,plăcerea de a conduce” avea sensul cel mai profund la volanul unui BMW.

Au trecut 100 de ani de când această marcă se mișcă și ne mișcă, în aer, pe apă și pe uscat, cu 2 sau 4 roți, în orice situație și pe orice drum.

Pe parcursul acestui secol de evoluție, marca BMW a fost nevoită de nenumărate ori să se reinventeze, astăzi reușind să producă zeci de modele unice, cu design spectaculos și motoare putenice.

Poveștile se scriu cu ajutorul oamenilor și  al echipelor care dau energie fiecărui proiect. Îl fac unic, îl însuflețesc și îi dau contur pentru ca el să devină unul de neîntrecut.

Și pentru ca poveștile să functioneze și să fie transmise mai departe, este nevoie de 3 elemente principale: magie, personajele fabuloase si antagoniștii care fac ca lupta să fie mai grea.

Echipa BMW APAN Motors Braila a reușit pe parcursul timpului sa însufletească showroom-ul cu un strop de magie.  Magia constă în perseverența de care dă dovadă pentru a-și cunoaște limitele și a le depăși, de cele mai multe ori. Fiecare dintre noi poate fi considerat un ,,personaj fabulos” care îi inspiră zilnic pe ceilalți  sa continuie povestea și să nu se lase pradă personajelor negative ca: temerile, obstacolele, lipsa de concentrare sau emoțiile negative.

La BMW APAN Motors, persoanjele fabuloase lucrează în permanență, pentru ca fiecare client care ne trece pragul să împărtășească la rândul său aceleași valori, și să ducă povestea mai departe. Fară povești, echipa și-ar pierde din farmec și ar trece mai greu peste situațiile dificile. De aceea, ne străduim în fiecare zi sa fim mai buni, de la întampinarea clientului cu zâmbetul pe buze, până la încrederea că poate parcurge mii de kilometri în siguranță.

Povestea BMW APAN Motors înca se scrie și prinde contur cu fiecare client mulțumit, angajat mândru de propriile realizari și oameni care transmit mai departe ,,plăcerea de a conduce”.

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

0 replies on “Povestea plăcerii de a conduce începe cu experiențe memorabile”