Avangardă pentru toate simţurile. Audi A6 Business Edition.

4

Când designul întâlneşte eficienţa şi sportivitatea se îmbină cu rafinamentul. Când inovaţia şi precizia merg mână în mână şi eleganţa progresistă se simte în fiecare linie. Când forma şi funcţia se contopesc şi avansul domină în toate. Atunci, clasa business se ridică la un nou standard: Audi A6 Business Edition. Şi mai atletic. Mai impunător.

La fiecare generaţie cu un pas înainte.

Inovaţii avangardiste. Digitalizare avansată. Cu un concept de operare din viitor, interconectare avansată şi o ofertă bogată de sisteme de asistenţă a şoferului. Pentru mai multă siguranţă. Mai mult confort. Şi pentru noi repere în clasa premium. Iată ce ne asumăm. Iată ce ne pune în mişcare. Iată ce înseamnă Audi A6 Business Edition la a opta generaţie.

Modern și elegant: exteriorul

De la grila Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv şi până la farurile suple: privită din faţă, Audi A6 Business Edition impresionează încă de la prima privire, grație alurii sale progresiste. Linia accentuată a umerilor, devine şi mai proeminentă deasupra pasajelor roţilor, evidenţiind genele moştenite încă de la modelul quattro originar. Oglinzile exterioare sunt aşezate sportiv pe panourile portierelor. Iar linia fluidă a plafonului, specifică modelelor coupe, se încheie cu eleganţă în secţiunea posterioară tridimensională, cu decorul caracteristic cu aspect de aluminiu.

Iluminarea ambientală

Pachetul opţional de iluminare ambientală Kontur creează o atmosferă plăcută şi unică în interiorul Audi A6 Business Edition, accentuând ambianţa fascinantă şi totodată confortabilă de care se bucură toţi ocupanţii maşinii. Benzile luminoase precise accentuează astfel panoul de instrumente şi consola centrală, dar şi alte elemente de design. Pentru culoarea luminii puteţi alege dintre 30 de nuanţe, iar intensitatea poate fi reglată cursiv, după cum preferă fiecare, fără trepte predefinite.

Design minimalist și confort maxim: interiorul

Ecranul tactil opţional HD MMI High cu touch response în variante de 10,1 sau 8,6 inchi se integrează armonios în planşa de bord rafinată. Poate fi completat cu afişajul opţional Audi virtual cockpit cu diagonala de 12,3 inchi. Profilul fiecărui şofer poate fi personalizat datorită numeroaselor setări ce pot fi ajustate pe placul fiecăruia. Sistemul permite salvarea profilurilor astfel individualizate pentru până la şapte utilizatori diferiţi. Funcţiile centrale ale automobilului pot fi rearanjate pe ecranul MMI în poziţia dorită, prin drag-and-drop, la fel ca la smartphone-uri. Totul este flexibil, confortabil şi mai ales simplu.

Inteligenţă implementată inteligent

Viitorul a sosit. Aici. Acum. Noi vă oferim automobilul echipat cu răspunsurile la întrebările unei noi epoci. Îmbinarea perfectă a senzorilor, a camerelor video şi algoritmilor recunoaşte şi evaluează situaţia curentă, vă asistă şi intervine când este necesar. Haideţi cu noi pe drumul spre condusul autonom. Destinaţia este tot mai aproape!

Sportivitate avansată.

Direcţia progresivă inclusă în dotarea standard asigură agilitate şi precizie, graţie raportului sportiv la care este setată. Iar în combinaţie cu direcţia integrală opţională, manevrabilitatea şi agilitatea sportivă sunt accentuate şi mai pregnant. Jantele opţionale de 21 de inchi subliniază alura atletică a maşinii şi optimizează totodată confortul fonic.

Află detalii despre ofertă la distribuitorul tău Audi APAN Automobile:

vanzari.audi@apan.ro sau la numărul de telefon 0236440001.

Lasă un comentariu...