Audi A3 Sportback în topul celor mai sigure mașini vândute astăzi

2

     Șapte mașini noi au fost evaluate cu strictețe de Organizația de siguranță Euro NCAP în cadrul celui mai recent regim de testare.

     Noul test nu numai că măsoară rănile posibile pentru cei care stau în partea apropiată și îndepărtată a vehiculului în timpul unui accident, ci evaluează și cât de mult risc prezintă structura frontală a mașinii pentru vehiculul pe care îl lovește. Până în prezent, aceste teste au dat nouă rezultate de cinci stele și unul de patru stele.

    Cel mai recent lansat model Audi A3 este unul dintre cele mai sigure modele sportback de familie. Testatorii Euro NCAP au remarcat că, la fel ca cel mai recent Volkswagen Golf, noul A3 are un airbag central care oprește șoferul și pasagerul din față să se lovească reciproc în caz de accident; acest lucru a contribuit la scorul său ridicat de protecție a ocupanților adulți.

  • Protecția ocupanților adulți 89%
  • Protecția ocupanților copiilor 81%
  • Protecția pietonilor 68%
  • Asistență de siguranță 73%

Scor total Euro NCAP 311/400

       Audi A3 a fost gândită ca fiind mașina care trebuie să fie suficient de pregătită pentru călătorii lungi sau de mare viteză, suficient de practic pentru o familie de cinci persoane la sfârșit de săptămână și suficient de economic pentru a nu ne împovăra cu datorii.

         Așadar, vă invităm în showroomul Audi din Galați pentru o configurație personalizată și pentru a vizualiza mașina.

0 replies on “Audi A3 Sportback în topul celor mai sigure mașini vândute astăzi”