Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway câștigă titlul Mașina Anului 2021 în România

3

  • La finalul anului trecut, noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway au câștigat titlul „Mașina Anului 2021 în România”, acordat de juriul Asociației Presei Auto din România (APAR)
  • Dacia devine cea mai titrată marcă din istoria competiției
  • 14 dintre cei 22 de membri ai juriului au plasat Dacia pe primul loc, cu un total de 256 de puncte.
  • De asemenea, Noua Dacia Sandero intră în lupta pentru titlul de Mașina Anului 2021 în Europa

Mașina Anului în România este cea mai prestigioasă competiție automobilistică din țara noastră, fiind organizată de Asociația Presei Auto din România (APAR). Pentru cea de-a 22-a ediție, juriul a fost format din jurnaliști auto, piloți de raliu, personalități din mediul online dar și pasionați din domeniul auto.

Sesiunea finală de teste a competiției Mașina Anului 2021 în România s-a desfășurat miercuri, 9 decembrie, pe circuitul Academiei Titi Aur. Cei 22 de membri ai juriului au evaluat cele șapte modele finaliste – Dacia Logan/Sandero, Hyundai i20, Peugeot 2008, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris și Volkswagen ID.3.

Modelele calificate în finala competiției au fost puse la dispoziția membrilor juriului pentru un test drive pe șosea, dar și pentru probe de manevrabilitate pe circuitul Academiei Titi Aur. Rezultatele testelor au confirmat poziția de lider al clasamentului pentru Dacia Logan/Sandero. Noua generație a modelelor românești impresionează prin progresul remarcabil în materie de siguranță și confort.

Dacia devine, astfel, cea mai titrată marcă din istoria de 22 de ani a competiției, cu al cincilea titlu obținut, după ce s-a impus cu Sandero în 2009, Duster (2011 și 2018) și Logan în 2013.

Noua Dacia Sandero intră în lupta pentru titlul de Mașina Anului 2021 în Europa

Reprezentanții Car of the Year au anunțat cele 29 de modele acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.

A treia generație Dacia Sandero ar putea intra în rândul celor mai importante automobile din Europa, dacă jurnaliștii care fac parte din juriul celebrului concurs Car of the Year îi vor acorda suficiente puncte.

Conform regulamentului, pentru a fi admis pe listă, un model trebuie să fie la vânzare în prezent sau până la sfârșitul acestui an pe cel puțin cinci piețe europene.

Cei 60 de jurnaliști care fac parte din juriu au avut ocazia să testeze cele 29 de automobile eligibile, iar prezentarea câștigătorului titlului Mașina Anului 2021 în Europa va avea loc pe 1 martie.

La APAN, dealerul tău Dacia, Renault și Nissan, suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Facebook pentru cele mai proaspete informații din domeniul auto sau vizitează-ne în showroomul din Galați, de pe Bulevardul George Coșbuc 148 sau în Brăila, pe DN22B (Șoseaua Dig) km 4, pentru a găsi împreună cea mai bună ofertă pentru tine și nevoile tale.

One reply on “Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway câștigă titlul Mașina Anului 2021 în România”

Comments are closed.