Pregătește-ți mașina pentru sezonul rece

2

SFATUL SPECIALIȘTILOR VOLKSWAGEN: MONTAŢI ANVELOPELE DE IARNĂ LA +7°C!

Cauciucul utilizat la fabricarea anvelopelor de vară devine rigid la temperaturi sub 7°C, iar aderenţa acestora la carosabil se reduce. Compuşii speciali de cauciuc utilizaţi la fabricarea anvelopelor de iarnă fac ca acestea să rămână flexibile şi elastice chiar şi la temperaturi cu mult sub zero grade.

* Distanțele de frânare prezentate sunt aferente unor vehicule standard. Graficele au doar caracter ilustrativ. Distanța de frânare a unui vehicul depinde de vechimea sa, sistemul de frânare și anvelopele utilizate, precum și de suprafața pe care vehiculul ruleaza. Informațiile prezentate nu sunt reprezentative pentru toate autovehiculele. (Sursa: Continental AG).

            Trebuie sa știm faptul că, anvelopele de iarnă nu sunt utile numai pe zăpadă. Pentru siguranța ta, îți recomandăm să folosești anvelope potrivite pentru fiecare sezon.

Anvelopele de iarnă sunt perfect adaptate condițiilor de vreme rece și umezeală.

Acestea oferă o mai bună aderență la suprafața drumului, având de 10 ori mai multe canale pe banda de rulare, iar cauciucul este adaptat pentru temperaturi scăzute și își păstrează caracteristicile sub 7°C.

Folosirea anvelopelor potrivite fiecărui sezon îți permite să călătorești în siguranță !

           Un alt beneficiu important este că nu costă nimic în plus. Pe timp de iarnă, anvelopele de vară nu se uzează și invers. La Volkswagen poți alege dintre cele mai bune mărci de anvelope. Experții noștri vă pot recomanda cel mai bun model pentru automobilul și stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă o iarnă liniștită și fără griji!

0 replies on “Pregătește-ți mașina pentru sezonul rece”