Sportiv și elegant – noi linii de echipare Audi A6 și A7 adăugate pentru un efect vizual uimitor

4

Modelele Audi A6 și Audi A7 și modelul S intră în Model Year 2024 cu un aspect izbitor, de lux. Pe lângă liniile de echipare nou proiectate, cu elemente de design independente față și spate, modelele de clasă de lux prezintă acum culori îndrăznețe interioare și exterioare, modele noi de roți și echipamente standard îmbunătățite. Modelele Audi A6 actualizate pot fi comandate începând cu 1 iunie 2023.

Structura ofertei este reorganizată ca parte a modelului de facelift pentru Audi A6 Sedan și Avant și A7 Sportback. Noua structură oferă clienților mai multă claritate și mai mult spațiu pentru individualitate, deoarece interiorul poate fi acum proiectat independent de pachetul exterior selectat de clienți.

Îmbunătățit: Audi A6 și Audi A7 cu un singur cadru în stil RS

Clienții pot alege acum între pachetele de bază, avansate și S line pentru exteriorul A6 Sedan și Avant și între linia de bază și S pentru A7 Sportback. Fiecare linie de echipamente este caracterizată de elemente de design unice față și spate. Un singur cadru cu o structură de tip fagure este noul element definitoriu în partea din față a vehiculului. În versiunea de bază a ambelor modele, partea frontală este finisată în negru mat cu un cadru cromat. Pe linia avansată, rezervată special pentru A6, grila radiatorului este finisată în Dark Chrome; fața iese in evidenta cu prize de aer laterale, iar spatele cu un difuzor in noul design dinamic cu lama din plastic vopsita in Selenite Silver. Linia avansată include și roți sportive de 18 inchi. Varianta S-line este disponibilă pentru ambele modele. Aici, Singleframe are inserții cromate. Pentru A6, difuzorul din spate a fost reproiectat. În plus, exteriorul S line al Audi A6 are, de asemenea, prize de aer laterale frontale reproiectate, cu elemente în negru mat cu inserții gri platină, praguri laterale lărgite, jante de 19 inchi și suspensie sport.

Pe lângă opțiunile de diferențiere pentru exterior, există pachetul interior S line, care se bazează pe interiorul pachetului sport anterior S line. Aici, interiorul, tabloul de bord și căptușeala acoperișului sunt toate în negru. Volanul sport multifuncțional din piele, cu palete de schimbare de culoare neagră, are cusături contrastante, inclusiv mânerele de volan din piele perforată. Suportul pentru picioare și pedalele sunt din oțel inoxidabil. Pachetul interior S line are scaune tapițate în combinație Fabric „Sequenz”/piele pentru Audi A6 și din microfibră Dinamica „Frequenz”/combinație piele cu imprimare S pe spătarele scaunelor din față pentru Audi A7. Decorațiile pragului ușilor din față și din spate cu incrustații din aluminiu sunt iluminate și au inscripția S în față.

Culori și materiale noi pentru interior și exterior

Un total de douăsprezece culori exterioare sunt acum disponibile pentru modelele Audi A6 și A7 și derivatele S respective ale acestora. Pentru prima dată, portofoliul include Arcona White și Madeira Brown Metallic. Grenadine Red Metallic și Ascari Blue Metallic sunt acum disponibile pentru modelele S și pachetele S line. Incrustațiile decorative din interior vin acum în opt variante diferite. Adăugări noi sunt incrustațiile de lemn în Olive Tree Natural și Ash Volcanic Grey Natural și inlay-urile acoperite cu microfibră Dinamica.

Puncte mai fine ale echipamentului standard modernizate

Cockpitul virtual Audi este acum o caracteristică standard. Oferă un panou de instrumente complet digital cu un ecran de 12,3 inchi și o rezoluție full HD de 1.920 x 720 pixeli. Șoferii operează Audi virtual cockpit prin intermediul volanului multifuncțional și au opțiunea modului de vizualizare clasică sau infotainment. Asistența la parcare plus este acum și standard.

Jante sport mai închise la culoare pentru un aspect elegant

Reflectând cererea puternică a clienților pentru jantele închise la culoare, gama de roți Audi A6 și Audi A7 a fost revizuită în mod fundamental; mai mult de jumătate dintre variante au acum jante închise la culoare. Complet noi pentru gama de modele A6 sunt roțile de 21 inci cu 5 brațe – inspirate de sportul cu motor, geometria aerisită a designului ajută la răcirea frânei.

Modelele actualizate Audi A6 și Audi A7 pot fi comandate de la 01.06.2023 și echipa APAN Automobile Audi îți poate răspunde la toate întrebările lăsându-ne mesaj la adresa de e-mail: vanzari.audi@apan.ro

Lasă un comentariu...