O nouă dimensiune a mobilității electrice: Audi Q4 e-tron ridică standardele clasei la capitolele interior și operare

2

  • Spațiul generos al modelului electric compact depășește benchmark-ul clasei
  • Display-ul head-up oferă funcții avansate de realitate augmentată
  • Volan de generație nouă cu operare tactilă și display MMI cu diagonala de până la 11,6 inchi

     Designul clar al modelului Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu “chipul” său frontal concentrat și designul posterior marcat de forță.

      Bun-venit la bord: experiența celui de la volan, dar și a pasagerilor săi intră într-o dimensiune absolut nouă, cu noul Audi Q4 e-tron. Spațiul generos oferit de SUV-ul electric compact depășește cu mult standardele curente ale clasei din care face parte. Iar display-urile au intrat, de asemenea, într-o nouă dimensiune: display-ul head-up cu funcții de realitate augmentată îmbină lumea reală cu lumea virtuală, iar display-ul MMI poate avea diagonala de până la 11,6 inchi. Noua generație de volane cu operare tactilă beneficiază, de asemenea, de tehnologie avangardistă. Dar Audi Q4 e-tron se impune și la capitolul opțiunilor de transport și depozitare, cu un volum total de 25 de litri pentru compartimentele de depozitare.

 Foarte utile sunt și suporturile pentru pahare din partea de sus a portierelor. Designul interior progresist și aerisit le permite clienților să trăiască în confort deplin experiența tehnologiei avansate.

În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.490 de litri.

Vă invităm în showroom-ul Audi din Galați, Str.Brăilei nr.269 pentru o configurare personalizată a automobilului dorit.

0 replies on “O nouă dimensiune a mobilității electrice: Audi Q4 e-tron ridică standardele clasei la capitolele interior și operare”