Sportiv, nobil, elegant. Noul Touareg

3

O privire este suficientă pentru a ști: acesta este un SUV premium cu caracter, simbioza între o formă perfectă și o echipare de lux. Și dacă alegi modelul Touareg eHybrid, ai certitudinea că vei călători cu o tehnologie de propulsie inovatoare.

Touareg eHybrid este un hibrid plug-in, care combină un motor electric și un motor pe benzină TSI. Dacă bateria este încărcată corespunzător, pornește în modul electric, silențios și fără emisii de CO2 la nivel local. Dacă activezi modul hibrid, vei combina ambele propulsii pentru o putere maximă a sistemului de 280 kW (381 CP)2. Un element esențial al acestui mod este combinația dintre ghidarea prin navigație și comanda propulsiei. Dacă introduci destinația în sistemul de navigație și pornești ghidarea pe traseu cu modul hibrid activat, motorul cu ardere internă și cel electric funcționează pe întreaga distanță perfect adaptate unul la celălalt.

Conexiunea digitală cu noul tău Touareg

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen îți oferă mai mult confort și divertisment. Conectarea Touareg-ului tău la internet și cu smartphone-ul te ajută să ajungi mai relaxat la destinație – tu trebuie doar să conduci.


Farul HD Matrix nu asigură numai o vizibilitate mai bună pe timp de noapte, ci te asistă și la condus. Pentru fiecare far se utilizează peste 19.000 de leduri comandate individual.
Astfel, atunci când faza lungă este aprinsă, Volkswagen-ul tău poate de ex. proiecta marcaje pe carosabil. Acestea îți ușurează, pe autostradă, trecerea prin zone în lucru înguste sau menținerea benzii. În plus, farul HD Matrix îmbunătățește funcționarea Dynamic Light Assist. Aceasta înseamnă că ceilalți participanți la trafic și indicatoarele rutiere pot fi mascați și mai precis de propria fază lungă. Când îți pornești sau parchezi autovehiculul, farul HD Matrix are pentru tine o animație luminoasă specială.

Configurează noul tău Touareg

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura autovehiculul ideal. Alege linia de echipare, vopseaua și jantele. Apoi iți poți echipa noul Touareg cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Echipa de vânzări APAN Automobile îți stă la dispoziție la adresa de mail contact@apanautomobile.ro.

Lasă un comentariu...