Înregistrarea în aplicația myAudi

2

Pentru a putea folosi functiile on-demand, trebuie mai întâi să vă înregistrați în myAudi, clalea dvs.personală de acces la ofertele digitale disponibile pentru automobilul dvs. Inregistrarea poate fi făcută pe myAudi.com sau din aplicația myAudi.

Pentru a vă înregistra, creți un cont myAudi cu numele dvs., adresa dvs.de e-mail și o parolă. Veți primi apoi un e-mail cu ajutorul căruia vă puteți confirma înregistrarea. Acest prosec este necesar doar o singură dată, când vă autentificați prima oară. Contul dvs. myAudi va fi apoi pregătit pentru utilizare. În pasul următor puteți să vă adăugați automobilul Audi în contul myAudi. Pentru aceasta, aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dvs. Verificați apoi contul și deveniți utilizatorul principal. Adăugați datele dvs.personale de utilizator și creați un cod PIN din 4 cifre. Verificați-vă contul cu numărul dvs.de mobil, adresa de e-mail sau direct cu distribuitorul dvs. După ce ați introdus cu succes datele dvs., veți primi confirmarea pe e-mail sau prin SMS, inclusiv un cod de siguranță pe care trebuie apoi să îl introduceți o singură dată.

Pentru a obține acces deplin la datele automobilului și la serviciile digitale disponibile, alocați-vă calitatea de utilizator principal al automobilului dvs., din meniul MMI (User management — Set key user). Pentru aceasta, introduceți adresa dvs.de e-mail și codul automobilului. Îl puteți găsi pe cheia mașinii. Apoi vă puteți autentifica în automobile cu datele dvs.de acces myAudi. Astfel automobilul dvs.va fi conectat cu contul dvs.myAudi și veți avea acces la toate ofertele pentru funcțiile on-demand.

Echipa APAN Automobile Audi vă stă la dispoziție și vă poate răspunde la întrebări dacă lăsați solicitaările dvs.la adresa de mail: contact@apanautomobile.ro

Lasă un comentariu...