Siguranța începe cu tine!

3

Audi este un simbol al libertății, obținut prin progres. Iar tu, ai libertatea nu doar de a merge unde îți dorești, dar și de a ajunge în SIGURANȚĂ.

De aceea, demarăm un proiect de responsabilitate socială, #SiguranțaÎncepeCuTine, prin care te încurajăm să conduci defensiv și să ai grijă de tine și de cei din jurul tău. Iar noi, suntem aici pentru a-ți pune la dispoziție sistemele de siguranță care să te ajute să faci acest lucru.

Siguranta incepe cu tine

Sisteme de asistență

1. Intersection assist

Sistemul te avertizează de apropierea unei mașini, atunci când ești într-o intersecție, prin semnale sonore și vizuale, sub formă de săgeți. În caz de pericol, acesta frânează automat.

2. Exit Warning

Acest sistem te avertizează de pericolul deschiderii portierei în acel moment, prin intermediul luminilor de pe aceasta și de pe oglindă. Eventual, sistemul poate bloca portiera.

Siguranta incepe cu tine

3. Adaptive drive assist incl. emergency assist

Îți vine în ajutor atunci când nu ai mâinile pe volan sau ești inactiv, în momentul în care este setat pilotul automat. Sistemul va menține banda și va lansa 2 semnale sonore la interval de 15 secunde fiecare. Dacă nu reacționezi, acesta îți va securiza centura de siguranță și va frâna imediat.

4. Pre-sense

Te avertizează de pericolul pietonilor sau al mașinilor care trec ori apar brusc în fața mașinii, prin semnale sonore și vizuale, sistemul fiind capabil să frâneze automat.

Siguranta incepe cu tine

5.Rear cross traffic assist

În cazul mersului cu spatele, sistemul te atenționează de vehiculele, bicicliștii sau trotinetele care trec prin spatele mașinii. Avertismentul este vizual, sub formă de săgeți, auditiv și urmat de frână automată.

Construim mașini pentru viitor, puternice și confortabile, cu un design atrăgător și tehnologii inovatoare, care să te mențină în siguranță, astfel încât tu să ai timpul și libertatea de a te bucura de ceea ce îți place.

Însă, pentru a trăi cu adevărat de experiența Audi, nu uita să fii mereu atent la volan, pentru că sistemele te ajută, dar #SiguranțaÎncepeCuTine.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=HrkkPlwA4Ac&feature=emb_logo
0 replies on “Siguranța începe cu tine!”