Echipa de 10 din spatele noului proiect APAN Top Selection

4

De 28 de ani grupul APAN este ,,Mereu în mișcare…” pentru a oferi servicii și soluții de mobilitate furnizând clienților o experiență unică, de la întâmpinarea acestora până la încrederea că pot parcurge mii de kilometri în siguranță.

Îți oferim siguranța că ai luat o decizie inspirată și ai libertate în mișcare, pentru a face față provocărilor pe care le întâmpini zi de zi. De asemenea, misiunea echipei de 10 APAN este aceea de a-ți oferi cea mai bună experiență de cumpărare, într-un mediu în care poți găsi o varietate de automobile.

Conduși de dorința de a oferi clienților o varietate de oferte, modele, mărci, motorizări și linii de echipare, toate într-un singur loc, a luat naștere APAN Top Selection. Un fiu mai mic al grupului APAN, care și-a propus să asimileze tot ce este mai bun și mai frumos, să crească ghidat de valori precum: siguranță, încredere, profesionalism, transparență și rapiditate, pentru a oferi clienților ceea ce au nevoie: servicii și soluții de mobilitate memorabile.

APAN Top Selection s-a dezvoltat rapid, iar în prezent se bucură de prezența în 5 locații: Galați, Brăila, Iași, București, Suceava, dar și de o experiență vastă în vânzarea de automobile certificate.

Experiența vastă și recomandările pe care le-am obținut de la ambasadorii grupului și ale clienților fideli, a făcut ca peste 40.000 de automobile să fie livrate cu dedicare unor clienți care se bucură în prezent de călătorii unice, atât urbane, cât și călătorii pe distanțe lungi, parcurse în siguranță.

Îți oferim libertate în mișcare, libertatea de a consulta o varietate de oferte și de a o alege pe cea potrivită nevoilor tale. La APAN Top Selection ești liber să te bucuri de consultanță de specialitate, servicii premium și transparență în fiecare proces de achiziționare al unui automobil.

Noul proiect APAN Top Selection este ghidat de dinamică și evoluție. Ne extindem, inovăm și pregătim constant noi soluții și oferte pentru tine, pentru că ECHIPA DE 10 APAN este Mereu în Mișcare. Nu pierdem timpul și suntem rapizi în toate procesele pe care le desfășurăm. De aceea, fiecare client este o prioritate, pentru a se bucura în cel mai scurt timp de automobilul dorit.

Lucrăm permanent să le oferim clienților noștri experiențe inedite, de la a intra în contact cu un consultant până la momentul unic al livrării, al bucuriei nemărginite pe care o resimte fiecare atunci când va porni în noi călătorii.

0 replies on “Echipa de 10 din spatele noului proiect APAN Top Selection”