Copii suntem tot timpul, doar jucăriile se schimbă. Descoperă oferta specială de 1 Iunie

2

Dacă ai mai fost în contact cu comunitatea APAN probabil ești la curent cu noua înfățișare a diviziei noastre pe topselection.ro

Acolo sunt prezentate peste 600 de mașini noi rulate certificate. 

În istoria grupului, peste 40.000 de mașini au fost livrate și suntem Mereu în Mișcare pentru ca serviciile atașate să fie la cel mai bun nivel.

Ca o curiozitate, pentru fiecare mașină livrată în 2019 am plantat câte un pom și dorim să facem același lucru în fiecare an.

Dacă vrei sa fii în temă cu noutăți din lumea auto vino alături echipa noastră. Găsești informații la zi în blog sau poti face parte din comunicatea APAN Top Selection.

Alături de o echipă extinsă lucrăm pentru a transforma căutarea mașinii alese într-o experiență în care să ai la dispoziție detaliile unei alegeri sigure, pentru că la final, tu ești cel care va decide. 

Achiziția unei automobil este un moment important pentru întreaga familie. Mașinile trezesc într-adevăr emoții și noi vedem asta în ochii fiecărui client.

Ne place să spunem că suntem copii tot timpul, doar jucăriile se schimbă.

O nouă mașină va fi in planul tău mai devreme sau mai târziu. Deși libertatea de mișcare este neprețuită, mobilitatea vine cel mai adesea pe 4 roți într-o ofertă. 

Și acum îți spunem despre ce este vorba.

Pe 1 Iunie, de Ziua Copiilor și a copiilor din noi, lansăm o ofertă specială.

O listă scurtă de mașini certificate vor beneficia de oferte speciale. E posibil să fii in căutarea unei mașini și să profiți de o ofertă specială cu avantaje suplimentare.

Lista va fi accesată prin contul online pe care îl poti activa ușor, în aproximativ 30 de secunde.

Dacă nu ai o intenție clară în acest moment, nu este o problemă. Uite ce poți face pentru viitor.

Până la urmă mobilitatea vine cel mai adesea pe 4 roți într-o ofertă. 

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă-ne un comentariu.

Aceste informații îți pot fi utile atât ție cât și cunoscuților, așa că te invităm să dai un share. Because you know, Sharing is caring! 🙂

0 replies on “Copii suntem tot timpul, doar jucăriile se schimbă. Descoperă oferta specială de 1 Iunie”