Renault Kadjar, un SUV versatil

2

KADJAR revine cu un design mai atractiv. Pe șosea, noua  grilă față, barele reproiectate, farurile cu LED și jantele din aliaj ușor,  de  19  inch, atrag toate privirile. Nici habitaclul nu  trece neobservat, cu tapițerie din piele, finisaje și detalii de înaltă calitate.

Confortabil în partea din față, cu o consolă centrală nouă, scaune cu perne ajustabile pe lungime etc. În partea din spate, banchetă rabatabilă și  compartimente  de  depozitare.  Noul  KADJAR îți  oferă   bucuria  unui spațiu interior proiectat cu multă atenție.

Noul  KADJAR te cucerește cu  stabilitatea  sa  excelentă,  datorată sistemului 4×4.  De asemenea, beneficiază de  cele mai recente noutăți tehnologice Renault în domeniul atenționărilor privind viteza

Noul Renault KADJAR este caracterizat de spațiul interior generos. Cu un simplu gest, rabatează bancheta și spătarul scaunului pasagerului din față și beneficiezi de un volum de încărcare considerabil, care  este și mai ușor  de  utilizat când  planșeul portbagajului este în poziție ridicată. Bicicleta de  teren, rucsacurile, echipamentele și accesoriile de  drumeție, toate își găsesc un loc în noul Renault KADJAR.

Toate aceste îmbunătățiri aduc  un  plus de  confort transformând orice drum  într-o experiență de călătorie. Iar tu, instalat bine în scaunul șoferului, cu pernă cu reglaj pe  lungime și cotieră glisantă, ești gata să pornești, pe orice distanță și în orice condiții de drum.

Aventură, într-adevăr, dar cu tot ce îți trebuie ca să te bucuri de ea din plin!

0 replies on “Renault Kadjar, un SUV versatil”