Audi Q3 Sportback – un SUV-coupé extrovertit

2

Audi Q3 Sportback îmbină designul estetic cu detaliile de design emoționale, specifice modelelor coupé, la care adaugă forța și caracterul funcțional specifice SUV-urilor.

Partea frontală a automobilului este dominată de grila Singleframe de mari dimensiuni, cu design octogonal specific, precum și de prizele de aer laterale. Din profil se remarcă silueta atractivă de coupé. În spate atrage atenția linia cursivă descendentă a plafonului, luneta joasă și blocurile optice spate cu contururi tăioase. Pentru personalizarea exteriorului vă sunt oferite diferite dotări atractive. Dacă, de exemplu, alegeți pachetul S line opțional, Audi Q3 Sportback vă va fi livrat cu barele de protecție finisate într-o culoare contrastantă, cu jante S-Design din aliaj ușor cu 5 spițe în V și cu praguri de acces iluminate, cu finisaj din aluminiu și emblema S.

Audi Q3 Sportback este dotat cu mai multe tehnologii ce îi sporesc agilitatea. Alegeți dintre diferitele pachete pentru interior, ca, de pildă, pachetul design selection pentru interior. Acesta include scaune sport pentru locurile din față, pachetul de iluminare ambientală Plus și inserții decorative din aluminiu Dimension Dark.

Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate.

Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!


APAN Automobile, Dealer și Service Audi, vă invită în Galați pentru a vă programa la un test-drive cu cele mai noi modele Audi dar și pentru a obține o ofertă personalizată a autovehiculului dorit.

Te invităm să dai follow paginilor de Facebook si Instagram APAN Automobile Audi sau ne soliciți o ofertă personalizată la adresa de mail vanzari.audi@apan.ro!

#ExperienceProgress

Photo Credit: Instagram ndyography

Lasă un comentariu...