Audi Exclusive – Personally yours (Part II)

3

Culori individuale Audi exclusive. Un aspect irezistibil.

Lumea deţine o infinitate de culori. Descoperiţi-o pe a dumneavoastră. Auriul unui apus de soare, roşul unui vin, verdele unui inel cu smaralde – toate aceste culori pot fi obţinute ca şi culoare exterioară pentru modelul dumneavoastră Audi. Cu orice astfel de culoare, vă puteţi prezenta la partenerul dumneavoastră autorizat Audi.

În plus, noi obţinem o varietate mare de culori exterioare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Alegeţi-vă favorita din aproximativ 100 de culori. Să fie, de exemplu, maro Sattel perlat? Sau mai degrabă albastru Palais perlat, ce aduce a spaţiu şi libertate?


Strălucire

Indiferent de tipul de culoare exterioară aleasă, standardele de calitate ale procesului de producţie sunt ridicate. Pigmenţii organici asigură strălucirea culorilor, în timp ce pigmenţii anorganici sunt mai rezistenţi în timp.

Prelucrare delicată

Adăugând plăcuţe metalice la vopsea, se obţine fascinantul efect al culorii exterioare metalizate. Plăcuţele folosite sunt în principal din aluminiu, dar şi din alamă. Pentru a nu se distruge, acestea trebuie să fie, mai întâi, prelucrate.

 


     Patru straturi pentru longevitate

O culoare exterioară Audi este compusă din patru straturi. Împreună, acestea nu sunt mai groase decât un fir de păr. Ele garantează longevitatea culorii preferate, indiferent dacă este vorba de auriu solar sau verde smarald.


     Inspiraţie râvnită

Există doar o şansă pentru prima impresie. Folosiţi-vă de aceasta şi alegeţi-vă propria dumneavoastră culoare exterioară din generoasa ofertă de culori Audi exclusive. Pentru mai multe culori exterioare, aşteptăm inspiraţia dumneavoastră.


     Partenerul dumneavoastră autorizat APAN Automobile Audi vă poate informa despre fascinantele posibilităţi din lumea Audi exclusive. Contactaţi-ne la adresa de e-mail vânzări.audi@apan.ro!

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Audi Exclusive – Personally yours (Part II)”