Serviciile bune încep online

2

Programarea automobilului tău BMW nu a fost niciodată mai simplă. Cu doar 5 click-uri te conectezi cu dealer-ul tău BMW preferat. Rapidă, simplă și accesibilă oricând, programarea online la BMW Service necesită câțiva pași simpli. Alege de aici dealer-ul BMW la care dorești să faci programarea. Conectează-te cu datele tale și cele ale automobilului pe care îl deții. Poți crea un cont pentru programări viitoare în doar câțiva pași. La următoarele intervenții pe care le programezi pentru automobilul tău BMW nu va mai fi nevoie să completezi informațiile tale din nou. Poți selecta din meniu oferta de service potrivită, dar și momentul în care dorești să ajungi cu mașina la service. Avantajul pe care ți-l oferă programarea online este acela că poți opta pentru perioada din zi, sau ora, la care dorești să efectuezi intervenția necesară. Trebuie doar să iei în calcul programul de lucru al partenerului tău BMW Service. După efectuarea programării vei primi o notificare prin intermediul unui mesaj text sau al unui e-mail. După primirea acestei notificări poți descărca o înregistrare nouă în calendarul smartphone-ului tău și ți se va reaminti de această programare.

https://bmw-apan.ro/bmw-service-programare-online/

Pentru că dealer-ul tău BMW APAN Motors dă valoare timpului tău, programul departamentului de service este unul special. Programul BMW Service este de luni până vineri în intervalul 07:00-20:00 și sâmbătă în intervalul 08:00-13:00. Află de aici cu ce beneficii vine pentru tine programul prelungit al dealer-ului tău BMW APAN Motors.

Serviciile bune încep online 1

Serviciul de programare online BMW îți oferă cea mai bună privire  de ansamblu asupra organizării următoarei tale vizite la service!         

4
Lasă-ne un comentariu

avatar
4 Comentează
0 Comentează
0 Comentează
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Pentru toți este un moment istoric, fără precedent, pentru care încercăm să ne adaptăm din mers! Echipa BMW APAN Motors Iași este în continuare alături de voi – VIDEO - InfoIasi.TkBMW Service adoptă măsuri de protecție în contextul pandemiei COVID-19 – BMW APAN MotorsMăsuri de protecție BMW ServiceBMW APAN Motors HAPPY HOURS Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Anunță-mă pentru
trackback

[…] de avantajele HAPPY HOURS este necesar să faci o programare prealabilă. Poți face acest lucru online sau poți contacta echipa BMW APAN Motors la numărul de telefon 0339 401 […]

trackback

[…] o programare prin aplicația BMW Connected, Online, sau prin […]

trackback

[…] o programare prin aplicația BMW Connected, Online, sau prin […]

trackback

[…] face o programare prin aplicația BMW Connected, Online, sau prin telefon (+40 374 472 […]