Serviciile bune încep online

2

Programarea automobilului tău BMW nu a fost niciodată mai simplă. Cu doar 5 click-uri te conectezi cu dealer-ul tău BMW preferat. Rapidă, simplă și accesibilă oricând, programarea online la BMW Service necesită câțiva pași simpli. Alege de aici dealer-ul BMW la care dorești să faci programarea. Conectează-te cu datele tale și cele ale automobilului pe care îl deții. Poți crea un cont pentru programări viitoare în doar câțiva pași. La următoarele intervenții pe care le programezi pentru automobilul tău BMW nu va mai fi nevoie să completezi informațiile tale din nou. Poți selecta din meniu oferta de service potrivită, dar și momentul în care dorești să ajungi cu mașina la service. Avantajul pe care ți-l oferă programarea online este acela că poți opta pentru perioada din zi, sau ora, la care dorești să efectuezi intervenția necesară. Trebuie doar să iei în calcul programul de lucru al partenerului tău BMW Service. După efectuarea programării vei primi o notificare prin intermediul unui mesaj text sau al unui e-mail. După primirea acestei notificări poți descărca o înregistrare nouă în calendarul smartphone-ului tău și ți se va reaminti de această programare.

https://bmw-apan.ro/bmw-service-programare-online/

Pentru că dealer-ul tău BMW APAN Motors dă valoare timpului tău, programul departamentului de service este unul special. Programul BMW Service este de luni până vineri în intervalul 07:00-20:00 și sâmbătă în intervalul 08:00-13:00. Află de aici cu ce beneficii vine pentru tine programul prelungit al dealer-ului tău BMW APAN Motors.

Serviciul de programare online BMW îți oferă cea mai bună privire  de ansamblu asupra organizării următoarei tale vizite la service!         

0 replies on “Serviciile bune încep online”