Povestea APAN Top Selection Suceava

4

Povestea APAN Top Selection a început acum mulți ani în localitatea Brăila. Mai exact, în anul 2005, o echipa de tineri entuziaști, consilieri de vânzări automobile noi, și-a dorit să ofere clienților o gamă și mai largă de automobile, diverse mărci, modele și echipări. Astfel, APAN Top Selection, care pe vremea aceea era APAN Vehicule de ocazie, a intrat în rândul puținilor dealeri care efectuau trade-in și ofereau garanție mașinilor rulate la revânzare.

Ne-am dezvoltat rapid, iar experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a permis să construim responsabil, păstrând o linie clară care să ofere clienților noștri confortul și certitudinea că au făcut cea mai bună alegere când au apelat la serviciile noastre.

În prezent avem 5 locații: Galați, Brăila, Iași, București și, cea mai nouă dintre ele, Suceava.

APAN Top Selection Suceava

În zona Moldovei, prima locație APAN Top Selection a fost cea deschisă la Iași. Conștienți de faptul că zona este una foarte mare și pentru că ne-am dorit să fim cât mai aproape de clienții noștri, am deschis o locația APAN Top Selection la Suceava. Totul s-a întâmplat în anul 2017, o dată cu deschiderea service-ul autorizat BMW pe care îl avem la Suceava. Astfel, am asigurat accesibilitatea și serviciile de înaltă calitate cu care v-am obișnuit, și în judetele din nordul Moldovei.

O scurtă prezentare a activităților din locația de la Suceava regăsești în clipul de mai jos.

https://www.facebook.com/APANMotors/videos/2293644087606508/

Contactul direct cu clienții din zona respectivă și tratarea acestora cu cea mai mare atenție, ne-a ajutat să răspundem prompt solicitărilor venite din partea acestora și să păstrăm relațiile strânse, cu scopul de a lucra împreună pe termen lung.

Locația noastră este la intrarea în oraș, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, lângă hotel Sonnenhof, și avem un consilier de vânzări profesionist și implicat, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții nostri. Acestă nouă investiție, permite echipei APAN Motors să ofere astăzi clienților săi produse și servicii complete si personalizate.

Stocul APAN Top Selection Suceava

În permanență, în oferta APAN Top Selection regăsești peste 500 de mașini verificate de o echipă de profesioniști, cu istoric certificat. Acestea pot fi livrate direct la tine acasă, oriunde în țară. În locația de la Suceava avem 5 automobile pregătite de livrare. Mașinile din parcul nostru provin de la companii sau de la clienții noștri, au kilometri reali, revizii la zi și o evidență a vizitelor in service. Acestea sunt supuse unui proces de verificare amănunțit, de către personal calificat și în conformitate cu standardele APAN Motors.

De-a lungul timpului am primit numeroase recomandări și asta ne confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun și ne încurajează să continuăm cu același entuziasm și cu aceeași bucurie ca și până acum.

Îți mulțumim pentru toată încrederea acordată și te invităm să vizitezi portalul APAN Top Selection, unde îți va fi ușor să îți găsești automobilul potrivit.

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă-ne un comentariu.

APAN Motors a plantat în 2019 un pom pentru fiecare automobil livrat, iar în 2020 vom continua să plantăm fapte. Orice share ne ajută să ducem povestea mai departe.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Povestea APAN Top Selection Suceava”