Povestea APAN Top Selection Galați

4

Despre APAN Top Selection

Divizia APAN Top Selection este pregătită să îți ofere permanent mobilitate, libertate de mișcare, încredere și siguranță. Continuăm seria de povești despre APAN Top Selection și astăzi îți prezentăm echipa și locația de la Galați.

Așa cum povesteam și în articolele anterioare, divizia de mașini rulate certificate APAN are o experiență de 15 ani. La început, în 2005, APAN Vehicule de Ocazie era printre primii dealeri care efectuau trade-in și ofereau garanție mașinilor rulate la revânzare.

APAN Top Selection Galați

APAN Top Selection Galați este una din locațiile cu cea mai îndelungată istorie.

Echipa APAN Top Selection Galați este formată din 4 colegi #MereuVeseliȘiÎncrezători, cu o experiență vastă în vânzarea de automobile certificate.  Mereu în acțiune, membrii echipei APAN Top Selection, îți vor pune la dispoziție oferte variate și îți vor propune soluții de finanțare adaptate nevoilor tale.

Fiind Mereu în Mișcare, Mereu Veseli și Încrezători, facem lucrurile să meargă mai departe. Recomandarea a peste 85% din clienții care au achiziționat o mașină de la APAN Top Selection ne dă încrederea că lucrurile trebuie să evolueze în continuare. Astfel investim timp și resurse în a livra servicii de încredere.

Stocul APAN Top Selection

În permanență, în oferta APAN Top Selection regăsești peste 500 de mașini verificate, cu istoric certificat. Categoriile de mașini pe care le vei regăsi întotdeauna în portalul APAN Top Selection sunt următoarele:

  • Mașini Rulate
  • Mașini Top Selection
  • Mașini Selection
  • Mașini Noi
  • Mașini pe comandă

Te invită în portalul APAN Top Selecțion să descoperi cele peste 500 de oferte disponibile. Dacă nu ești hotărât și ai nevoie de informații suplimentare, în afara celor pe care le regăsești deja în site, echipa APAN Top Selection îți stă la dispoziție cu recomandări și sfaturi utile.

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă-ne un comentariu.

Aceste informații îți pot fi utile atât ție cât și cunoscuților, așa că te invităm să dai un share. Because you know, Sharing is caring! 🙂

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Povestea APAN Top Selection Galați”