BMW Connected App – în permanență conectat cu automobilul tău

3

Pentru că știm că ți-ai dorit să fii conectat cu automobilul tău BMW 24 de ore din 24, am dezvoltat aplicația BMW Connected. Această aplicație este asistentul tău digital pentru mobilitate ce îți oferă foare multe informații despre mașina ta și îți pune la dispoziție o multitudine de funcții care se vor dovedi foarte utile în anumite situații.  Toate acestea de pe telefonul tău mobil, doar la un click distanță.

Cum îți ușurează BMW Connected App viața

Poți de exemplu să îți planifici următoarea excursie trimițând o destinație către sistemul de navigație al mașinii, poți localiza cel mai apropiat dealer BMW și poți chiar să îți faci o programare în service-ul acestuia printr-o simplă apăsare de buton.

Ceea ce se poate dovedi iarăși foarte util este și faptul că poți să descui sau să încui automobilul de oriunde dacă ai o conexiune la internet. Asta te poate ajuta de exemplu când ai de primit un colet și vrei să ți-l lase curierul în mașină. Partea și mai interesant este faptul că poți fi oriunde în lume, în timp ce coletul îți este livrat în mașina rămasă acasă.

Dar cel mai important pentru orice proprietar al unui automobil credem că este faptul că poate primi în orice moment informații despre statusul automobilului său: poate verifica dacă este incuiat sau nu, care este nivelul uleiului, presiunea în pneuri sau câți kilometri se mai pot parcurge până la următoarea revizie. 

Cum instalezi aplicația BMW Connected App

Aplicația BMW Connected poate fi instalată pe orice telefon inteligent, indiferent că are sistem de operare iOS sau Android. Odată instalată aplicația, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și să introduci datele de identificare ale automobilului tău BMW. Meniul este foarte ușor de utilizat, permițându-ți să te familiarizezi repede cu toate opțiunile.

O scurtă demonstrație a celor descrise mai sus ne fac Giurgea și Bratu care ne sfătuiesc să ne ținem telefonul aproape; ne poate fi de mare ajutor.

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “BMW Connected App – în permanență conectat cu automobilul tău”