Audi Q5 Adventure – Designul care te seduce

3

Design Exterior

În noua sa formă optimizată, Q5 îmbină caracterul pronunțat sportiv, cu utilitatea practică avansată pentru cotidian și oferă o gamă largă de opțiuni de infotainment și de asistență. Designul exterior mai incisiv al acestui model atât de apreciat îi subliniază identitatea Q și se încheie cu blocuri optice spate cu tehnologie digitală OLED, ce reprezintă o premieră la nivel mondial.

Dynamic photo, Colour: Ultra blue

Design Interior: Calitate de primă clasă

Accentul pe liniile orizontale ale interiorului dau senzația de spațiu amplu și ușurință. Curbura sculpturală și elegantă a inserției decorative separă secțiunea superioară de cea inferioară a bordului, punctul focal al planșei bordului fiind ecranul MMI touch cu feedback acustic.

Clienții pot alege, de asemenea, dintre trei linii de echipare pentru interiorul Q5, și anume: Base, Design Selection și S line, care pot fi combinate, în funcție de preferințele clientului, cu pachetele pentru exterior. Interiorul Design Selection include pachetul de iluminare contur/ambient ce oferă diferite efecte luminoase menite să pună în cea mai bună lumină finisajele excelente, tipice automobilelor Audi.

Audi Q5 oferă tehnologia digitală OLED pentru blocurile optice din spate, completată de luminile de semnalizare dinamice.

Sistemul mild hybrid (MHEV) contribuie la rândul său la reducerea consumului de combustibil, făcând uz de un motor electric (BSG) cu rol de demaror și de alternator. Acesta recuperează energia eliberată la frânare și o stochează într-o baterie litiu-ion compactă. Datorită sistemului MHEV, Audi Q5 poate rula liber cu motorul termic oprit, sistemul Start-Stop intervenind deja la viteze mai mici de 22 km/h.


Te invităm în showroom-ul APAN Automobile Audi din Galați pentru mai multe detalii despre modelul tău Audi preferat sau în service-ul din Brăila dacă ai deja un model Audi care te însoțește zi de zi!

Consilierii de vânzări și service Audi îți sunt alături și la adresa de e-mail: vanzari.audi@apan.ro

Lasă un comentariu...