Noul Tiguan 2024 – Pentru toate călătoriile din viața ta

2

Viața este complexă și plină de surprize. Noul Tiguan te ajută cu echipările sale complexe și inovatoare, să înfrunți cu autoritate aproape orice provocare. Și în același timp, fascinează prin designul său emoționant și dinamic.

Cu designul său sportiv și marcant, noul Tiguan face de la bun început o declarație clară: acesta este un SUV pregătit pentru fiecare zi a vieții cotidiene. Proporții puternice și linii dinamice formează noua sa siluetă. Elemente progresive de design, precum partea frontală reproiectată cu farurile opționale IQ.Light HD Matrix, partea musculoasă din spate cu bandă luminoasă cu leduri, precum și o selecție de jante noi îi subliniază caracterul independent. Pe scurt: noul Tiguan impresionează din orice perspectivă.

Noul Tiguan îți urează bun venit la un cu totul alt nivel! Și nu vorbim numai de interiorul său de o calitate mai înaltă, ci și de volanul multifuncțional cu butoane haptice, de consola centrală cu funcții noi, de sistemul opțional de navigație Discover Pro Max cu afișaj Infotainment de 38,1 cm (15″), de suportul integrat pentru tabletă din cotiera celui de-al doilea rând de scaune, precum și de iluminarea ambientală disponibilă la cerere în până la 30 de culori și cu decoruri iluminate în planșa de bord și ușile din față. Combinația reușită între progres și confort: noul Tiguan.

Photo Credit: C.Vladimir Photography, https://www.facebook.com/vladimir.chirilov

Fii primul care primește informații noi despre modelul preferat și lasă-ne datele la adresa de e-mail: contact@apanautomobile.ro

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/apanautomobile/

Sau pe Instagram: https://www.instagram.com/apanautomobilevolkswagen/

 

Lasă un comentariu...