Noul Renault ZOE

3

      Viitorul îl reprezintă cu siguranță, mașinile electrice, așa cum este Renault Zoe. Renault Zoe este un model de referinţă în segmentul autoturismelor electrice. Acesta are argumente în plus faţă de generaţiile anterioare şi este în topurile de vânzări pe această nişă. Un punct forte îl reprezintă noua baterie Z.E. 50 cu o capacitate de 52 kWh, care poate asigura o autonomie de la 390 de kilometri WLTP, fiind cu 25% mai mare decât cea a generației precedente, însă cu aceeași dimensiune fizică, cântărind 326 de kg.

     Cea mai puternică versiune a lui Renault Zoe poate dezvolta până la 135 de cai-putere și un moment motor maxim de 245 Nm. Asta înseamnă că aceasta mică mașinuță accelerează de la 0 la 50 km/h în 3,6 secunde, iar de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde.

     Când vine vorba de încărcare, Zoe este ceea ce poți numi un autoturism electric practic. Se poate încarca în atât de multe moduri, încât îți va fi greu să nu găsești o stație potrivită. La o priză casnică normală de 2, 3KW vei avea nevoie cam de 36 de ore, iar de la o priză publică de 11KW mașina are nevoie de 6 ore. Un avantaj al acestei mașini este că suportă o încărcare de până la 50 KW, ceea ce înseamnă că bateria se încarcă de la 0 la 80% în doar 1 oră și 10 minute.

2019 – Nouvelle Renault ZOE

     Renault Zoe are un design dinamic și modern. Vine cu faruri full led încă din fabrică, are un contur cromat pentru grilă și proiectoare.

     Interiorul noului Renault Zoe se evidențiază prin faptul că este realizat 100% din materiale reciclate, care combină confortul și respectul pentru mediul înconjurător. Ai parte de 50% materiale reciclate din peturi, iar restul de 50% sunt din fibre ale centurilor de siguranță sau ale altor componente auto.

    Găsești USB-uri atât în față, cât și în spate, iar cine dorește să își încarce prin inducție telefonul mobil trebuie să bifeze această opțiune.  Prin intermediul unei aplicații de smartphone, clienții vor putea accesa funcțiile de climatizare, să vadă autonomia bateriei, starea încărcării și să își plănuiască următoarele călătorii.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Noul Renault ZOE”