Fiat 500 E. Electric Fashion Car.

2

A început o nouă eră pentru 500, modelul iconic de la FIAT. Noul 500 E, fabricat la Torino, va fi comercializat în paralel cu actuala generație FIAT 500.

Producătorul italian anunță o autonomie electrică de până la 320 km, un ecran de infotainment de 10 inch și conectivitate Apple Carplay și Android Auto.

Primul lucru pe care observi la noul 500E este partea frontală, cu blocuri optice redesenate, cu lumini LED, dar și sigla FIAT care dispare de pe grila din față, fiind înlocuit de logo-ul gamei 500.

Puterea motorului este de 120 cai putere și este stocată într-un set de baterii cu litiu de 42Kwh, încărcarea 0-80% putând fi făcută în 35 de minute.

Preț informativ declarat de producător: 37.500 Euro, din care se scade prima de la Stat în valoare de aproximativ 9.000 Euro. Practic Fiat 500E va fi probabil autoturismul electric cu oferta cea mai competetivă de pe piață.

Interiorul este rafinat și pune accent pe materiale de calitate și pe forme fluide și moderne. Atrag imediat atenția afișajele complet digitale și volanul cu design clasic, cu două spițe.

Modelul pune accent pe siguranță, fiind dotat cu un pachet care include frânare automată și asistență pentru unghi mort.

https://youtu.be/j9_upuvzDIY

APAN CARS este concesionar regional FIAT, oferind consultanță în achiziții și finanțări auto, dar și service autorizat. Te invităm pe apancars.ro pentru a accesa cele mai noi oferte.

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

One reply on “Fiat 500 E. Electric Fashion Car.”

Comments are closed.