Gama comercială Nissan Nismo

9

Ce este gama NISMO?

            Gama Nismo reprezintă vârful de lance al întregii palete de autoturisme Nissan dar și vârful performanțelor auto. Nismo vine de la Nissan Motosport (Nismo) și are ca misiune transformarea adrenalinei Motorsport în adrenalină zilnică dedicată publicului larg.

Autoturismele Nismo

            Inginerii Nissan au adaptat atât motoarele specifice ”Motorsport” cât și componentele autoturismelor astfel încât să ne putem bucura zilnic de senzația circuitelor de curse.

            Modelele Nismo dedicate publicului larg sunt:

1- Nissan 370Z Nismo ( dedicat pieței auto din Europa și SUA)

2- Nissan GT-R Nismo (dedicat pieței auto din SUA)

3- Nissan SENTRA Nismo (dedicat pieței auto din SUA)

4- Nissan JUKE Nismo RS (dedicat pieței auto din SUA)

Text Box: Nissan JUKE Nismo RS

Nissan GT-R Nismo

            Autoturismul Nissan GT-R Nismo este echipat cu un motor de 3,8 L Twin-Turbo V6, cu 565 CP, cu o transmisie secvențială cu dublu ambreiaj în 6 trepte, cu o durată de 0.15 secunde la schimbarea unei trepte de viteză.

            Motoarele autoturismelor GT-R Nismo sunt asamblate manual. În întreaga lume există 4 experți care sunt acreditați de către TAKUMI.

            Pe lângă această emblemă (Takumi), numele inginerului care a asamblat motorul apare gravat chiar pe partea în partea din față a motorului.

”Plăcuțele cu numele noastre de pe motoarele GT-R ne responsabilizează într-un sens pozitiv și ne ajută să ne concentrăm asupra muncii noastre. De asemenea, ne obligă să nu facem compromisuri ”

Tsunemi Oyama


Nissan 370Z Nismo

            Autoturismul Nissan 370Z Nismo este echipat cu un motor VQ V6 generația a 4-a cu o capacitate de 3,7 L , 350 CP și cu transmisie manuală în 6 trepte.

            Pentru iubitorii de autoturisme automate, cei de la Nissan au și o versiune automată, în 7 trepte.

            După cum probabil știți piața auto diferă de la o țară la alta sau de la un continent la altul. Nissan comercializează în România doar modelul 370Z Nismo


            Acest model vine echipat cu un motor de 3,7 Litri , 344 CP cu un cuplu de 371/5200 (nm/rpm).  Tracțiunea este 2WD pe puntea spate iar transmisia manual în 6 trepte.


MOTOR V6 DE 3,7 LITRI

            Având un motor aspirat normal, pentru a răspunde instantaneu la accelerație, Nissan 370Z oferă performanțe imbatabile pentru prețul său și are rezerve suficiente de putere pentru a oferi accelerația și senzațiile tari dorite până la linia roșie de 7500 rpm.

JANTE RAYS

            370Z NISMO este dotat cu jante și anvelope pe măsura performanțelor sale. Jantele ușoare, din aluminiu forjat, produse de Rays, sunt echipate cu cele mai noi anvelope de 19″ Bridgestone Potenza S001 – cu 2,5 cm de lățime în plus pe spate, pentru o transmisie optimă a puterii la sol.

SCAUNE DE CURSE RECARO

            Scaunele Recaro ale modelului NISMO sunt inspirate de cele ale mașinilor de curse, având susținerea laterală necesară pentru a face față forțelor centrifuge din viraje, și sunt tapițate cu piele cu inserții contrastante din Alcantara roșie.

VOLANUL UNIC AL MODELULUI NISMO

            Lasă-te copleșit de senzația sportivă a Nissan NISMO, apucând cu ambele mâini volanul îmbrăcat cu piele și Alcantara, cu emblema sa distinctivă NISMO de culoare roșie.


INIMA UNEI LEGENDE

            De la apariția primului Nissan „Z”, piesa centrală a fost un puternic motor de șase cilindri. În acest caz, este a patra generație a motorului V6 VQ. 3,7 litri de putere pură, completată cu tehnologia de ajustare a înălțimii de deschidere a supapelor (VVEL) – un sistem inteligent care reglează înălțimea și durata deschiderii supapelor, pentru reacții mai rapide și o curbă mai largă a cuplului motor.

Pentru mai mlte detalii despre acest model deosebit, vă așteptăm la APAN Dealer Nissan din Brăila!

[expander_maker id=”2″ more=”Răspunde la câteva întrebări” less=”Ascunde”][/expander_maker]

0 replies on “Gama comercială Nissan Nismo”