Formularul de trade in este acum disponibil în contul tău

2

Vine momentul acela în care…. Vreau să îmi înnoiesc mașina. Știu ce vreau de la noua mașină, cam ce buget vreau să-i aloc, am deja câteva variante, printre care și varianta de trade in.

Dar în același timp, în bugetul proiectat este și valoarea mașinii mele, prețul pe care cred că ar trebui să-l obțin.

Ce e de făcut?

Am analizat mai multe variante și vreau să încerc să fac vânzarea chiar prin intermediul dealerului de la care doresc să cumpăr noua mașină. Bineînțeles, depinde de prețul la care o valorizează dealerul, de timpul și efortul pe care le am la dispoziție să îmi vând eu singur mașina, să o pregătesc, să fie mereu curată și să fiu la dispoziția celor interesați când mă vor suna. Dar oare cât îmi va da dealerul pe mașina mea?

Probabil că gândești așa sau mai complex. Hai să vezi 3 pași simpli pentru a vedea care este oferta pentru mașina ta, în coroborare cu o noua mașină aleasă din oferta APAN, fie  că îți dorești ca noua mașină să fie chiar nouă sau poate rulată.

  1. Intră în contul din site și completează formularul de trade in. Dacă n-ai cont, îl creezi in 30 de secunde. Când completezi formularul, recomand să ai la îndemană certificatul de înmatriculare și poate chiar câteva poze cu mașina.
  2. Pasul 2 este să îți confirmăm în 24h lucrătoare și eventual să îți mai solicităm telefonic informațiii în fucnție de cele transmise în formular. De aceea sugerăm să descriem mașina cât mai obiectiv.
  3. Pasul 3 este să primești oferta pe mașina ta, oferta pe baza descrierilor primite. Peste 80% din achizitiile noastre se inchid la prețurile comunicate fără a vedea mașina.

Aceștia sunt cei 3 pași pentru a fi mai aproape de noua ta mașină, utilizand-o pe cea veche în completarea bugetului.

Asta-i tot. Pentru oferta de achiziție. Pentru preluarea efectivă vei fi ghidat cu alți pași simpli, în funcție de  orașul în care ești.

Ne regăsești în Brăila, Galați, Iași, Suceava și București.

Click și ne vedem în cont, pentru a evalua actuala ta mașină!

Să ai spor în toate!

0 replies on “Formularul de trade in este acum disponibil în contul tău”