Noul BMW Seria 2 Active Tourer –un look care insipiră dinamism

5

Puțini entuziaști BMW sunt cu adevărat incantati de Seria 2 Active Tourer. Cu toate acestea, prima generație de Seria 2 Active Tourer, lansata in toamna anului 2014, s-a vândut atât de bine (peste 400.000 de unitati) încât a justificat o a doua încercare, iar această nouă mașină de a doua generație pare că ar putea fi un mare pas înainte atât pentru clienții ocazionali, cât și pentru entuziaști.

Construit pe cea mai nouă arhitectura BMW, noul Seria 2 Active Tourer va purta codul de sasiu „U06” și va aduce un aspect complet nou, o cabină cu totul unică, mai mult spațiu și o dinamică de condus potențial mai sportivă.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer prezintă unul dintre cele mai mari salturi de design pe care le-am văzut de la BMW de ceva timp. Deși este încă un hatchback/minivan cu cinci uși, are un aspect mult mai îndrăzneț și mai agresiv decât înainte. O nouă grilă masivă, combinată cu faruri noi și elegante, stopuri subțiri și mânere de uși în stil i4 fac impreuna  o mașină cu aspect mult mai pronuntat si mai aerodinamic.

Cu un coeficient de rezistență de 0,26, este o mașină surprinzător de aerodinamică. Aerodinamica respectivă va ajuta la creșterea eficienței, care este un factor extrem de important pentru clienții 2AT. Mai ales pentru clienții modelelor hibride.

În interior, clienții Seria 2 Active Tourer vor fi incantati. Ambianta modelului este noua. Întregul său design interior este drastic diferit de orice alt model BMW. Singurele lucruri care par a fi reținute sunt ecranul iDrive 8 și noul Live Cockpit Professional, care ambele par scoase dintr-un iX. Astfel tehnologia va fi resimtita oferind cele mai recente functii de infotainment ale marcii.

Ecranul curbat BMW şi Noul BMW Intelligent Personal Assistant, disponibile în echiparea standard, asigură o experienţă de utilizare intuitivă şi unică.

Siguranta este maxima la bordul noului model, datorita sistemelor de asistenta disponibile in echiparea standard.

Pe langa Ecranul BMW Curbat, un alt element remarcabil la interior este selectorul de viteze în stil comutator –  este simplu și ușor de utilizat și se află pozitionat pe noua “consola plutitoare”. Imediat dupa suporturile de pahare remarcam noul support de incarcare wireless, pozitionat vertical gandit cu o mica bara de fixare pentru a impiedica căderea telefonului. Este interesant totusi, pentru că dacă primești un mesaj sau un e-mail pe care Apple CarPlay nu ți-l poate citi, poți de fapt să arunci o privire în jos și să-l vezi rapid.

Sub cotiera se află un alt spatiu, care întărește natura practica a Seriei 2 Active Tourer. Aceasta nu este o masina sport sport axată pe șofer. Mai degrabă, este gandita ca o masina  de familie, mică dar spațioasă, economică, proiectată cu spațiul interior și confort ca priorități principale.

Din vara (incepand cu luna iulie) modelul va oferi si doua variante de motorizare plug-in hybrid:

  • 230e xDrive AT (326 CP)
  • 225e xDrive AT (245 CP), cu o autonomie asteptata de pana la 80 km.*

Pentru aceste modele, timpii de incarcare vor fi mult redusi astfel:

-Durată de încărcare (0–100%) la o capacitate de încărcare de 7,4 kW (BMW Wallbox, încărcare în spaţii publice): mai puţin de 2,5 ore*.

– Durată de încărcare (0–100%) la o capacitate de încărcare de 2,3 kW (priză casnică): mai puţin de 8 ore*.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer va avea un mare succes în rândul clienților. Clienții existenți ai 2AT își iubesc mașinile pentru caracterul practic, confortul de rulare, spațiul interior și dinamica de condus surprinzător de bună. Acest nou model le oferă mai mult stil, un interior mult îmbunătățit, care este complet unic în gamă și cea mai nouă și mai bună tehnologie pe care BMW o are de oferit.

Lasă un comentariu...