BMW xDrive Experience 2020

4

BMW xDrive Experience este  un eveniment de care ne bucurăm, așa cum v-am obișnuit, în fiecare an. Din dorința de a ne autodepăși și de a oferi de fiecare dată o experiență și mai interesantă, venim cu exerciții de o dificultate din ce în ce mai mare, astfel că fiecare participant trăiește o experiență intensă, cu totul nouă.

BMW xDrive Experience. Cum s-a întâmplat totul

Așa s-a întâmplat și anul acesta la Iași. Înainte să intrăm în acestă situație mai puțin păcută pentru fiecare dintre noi, ne-am putut bucura de câteva activități la volanul ultimelor modele BMW din gama X. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, timp în care ne-am bucurat de prezența și experiențele pe care ni le-au împărtăși cei doi piloți certificați BMW, Silviu Toma și Rareș Badea.

Întâlnirea a avut loc la showrom-ul nostru din Iași unde am facut cunoștință unii cu alții și ne-am împrietenit. Am povestit puțin despre cum se va desfășura evenimentul și regulile ce trebuie respectate de fiecare participant, după care ne-am împărțit în grupe de câte doi și ne-am ales câte un model auto pentru a-l testa.

Partea cea mai faină a BMW xDrive Experience

Cel mai fain la aceste evenimente, pe lângă faptul că poți face niște exerciții pe care poate nu le-ai face niciodată cu mașina ta, este și faptul că mai descoperi funcții noi ale automobilului tău BMW despre care nu știai înainte sau, dacă știai, poate nu ai apucat să le testezi încă.

Și uite așa, am plecat cu toții în caravană către o pajiște din satul Slobozia, comuna Ciurea, și pe acestă cale mulțumim Primăriei Ciurea care ne-am oferit tot suportul de care am avut nevoie, unde am intrat cu automobilele noastre și am facut exercițiile propriu-zise.

În primele două zile vremea a fost extraordinară, oferindu-ne un platou uscat, cadrul perfect pentru orice tip de exercițiu.
A treia zi însa, a venit cu puțină ploaie. Ceea ce părea a ridica probleme prin prisma faptului că s-ar fi stricat traseul stabilit din cauza tipului de sol, ne-a oferit de fapt o distracție și mai mare. Terenul a deveni noroios, mașinile aluncând ușor. Emoții au fost, însă, fiind într-un mediu controlat, nu au existat probleme având în vedere. Totul s-a derulat sub îndrumarea și atenta supraveghere a piloților certificați BMW.

Unele exerciții, din orice colț le priveai, părea că atrag cu sine în următoarea secundă răsturnarea automobilului. Desigur, lucrurile nu au stat deloc așa, iar la final fiecare participant a plecat cu o considerabilă doza de adrenalină.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături. Pe data viitoare!

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

0 replies on “BMW xDrive Experience 2020”