BMW Premium Selection transformă dorințele în alegeri

2

Pentru noi calitatea nu este doar o promisiune, ci un principiu de bază. Alegerea unui automobil rulat certificat prin BMW Premium Selection este cea mai bună alegere. Acest lucru se datorează faptului că automobilul pe care tu intenționezi să îl achiziționezi a fost verificat riguros înainte de a ajunge la tine. Certificatul BMW Premium Selection atestă faptul că automobilul ales de tine are finalizată o verificare 360°. Fiecare automobil BMW Premium Selection a fost verificat riguros, analizând detaliile tehnice, vizuale de interior și exterior și respectă în proporție de 100% standardele BMW precis definite. În urma acestei verificări tu beneficiezi de garanție BMW Premium Selection de 24 de luni. Această garanție BMW Premium Selection este valabilă pentru toate componentele mecanice și electronice.

Pentru ca tu să te poți bucura de călătorii pline de adrenalină, dar lipsite de griji, după livrare automobilului tău BMW Premium Selection beneficiezi de lucrări de întreținere gratuite timp de cel puțin 6 luni sau până la distanța parcursă de 10.000 km, conform indicatorului de intervale service.

Pentru a achiziționa un automobil BMW Premium Selection poți beneficia de oferte atrăgătoare de finanțare și leasing. Știm că atunci când cauți un automobile BMW rulat este foarte important pentru tine să știi toate detaliile despre acesta. Fiecare automobil BMW Premium Selection îți pune la dispoziție informații despre posesorii anteriori, servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparație.

Alege noul tău automobil BMW Premium Selection și bucură-te de avantaje nenumărate!

0 replies on “BMW Premium Selection transformă dorințele în alegeri”