Contul tău APAN Top Selection pentru extra avantaje

3

După cum am mai povestit, APAN Top Selection este noua înfățișare a diviziei de mașini rulate din cadrul Grupului APAN. Dupa 15 ani de experiență a venit momentul unei noi înfățișări. TopSelection.ro este o interfață nouă bazată pe experiența livrării a multe mii de mașini. Aici vei regasi peste 600 de oferte cu mașini expuse în 5 orașe din țară.

Noua ne place să spunem că suntem Copii tot timpul, doar jucăriile se schimbă. 

Mașinile ne trezesc emoții și noi vedem asta la fiecare livrare, în ochii fiecarui client. De aceea, te invităm să te alături comunității APAN Top Selection, prin creearea unui cont în portal.

Alaturi de o echipă extinsă lucrăm pentru a transforma căutarea mașinii dorite într-o experiență în care să ai la dispoziție detaliile unei alegeri sigure, pentru ca la final, tu ești cel care va decide. 

O nouă mașină va fi în planul tău mai devreme sau mai târziu.  Nouă sau rulată, certificată, garantată… tu alegi.

Pentru că suntem #MereuînMișcare îți oferim posibilitatea de a-ți creea cont în portalul topselection.ro și acolo ai posibilitatea să activezi contul tau online. Durează doar 30 de secunde.

Contul tău online APAN Top Selection îți oferă următoarele avantaje:

  1. Primesti cu 48h înainte orice modificare de preț. Da – acest lucru are loc. Există reduceri de preț asupra cărora poate îți dorești să fii informat.
  2. Ești la curent cu ultimele mașini expuse.
  3. Vei avea acces la orice campanie asupra căreia ești informat din timp.
  4. Poți rezerva în contul tău mașina dorită. Rezervarea în cont a mașinii va fi valabilă pentru 12 ore.
  5. Vei intra în posesia unui VOUCHER cu extra avantaje pentru tine. Aceasta va putea fi utilizat până la 31 August 2020 pentru mașinile aflate în campanie.

Îți poți crea în 30 de secunde un cont chiar aici.

Campania specială APAN Top Selection

Pregătim o campanie specială, care va include peste 60 de automobile premium, dar și non-premium cu prețuri speciale. O listă scurtă de mașini certificate vor beneficia de oferte speciale. E posibil să fii in căutarea unei mașini și să profiți de o ofertă specială cu avantaje suplimentare. Dacă urmărești o ofertă în acest moment, pe 1 Iunie ar putea fi parcată în contul tău pe topselection.ro.

VOUCHER-ul pentru intentii viitoare poate fi activat din contul tău în perioada 1-15 Iunie și are o valabilitate extinsă, până pe 31 August. 

Avantajele pe care ți le oferă VOUCHERUL din contul tău online APAN Top Selection:

  • Asistență rutieră, pentru primele 12 luni. Avantaj în valoare de 46 euro.
  • Extensie de garanție de pânăla 24 de luni. Avantaj în valoare de 537 euro.
  • Livrare gratuită, oriunde în țară. Avantaj în valoare de 117 euro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă-ne un comentariu.

Aceste informații îți pot fi utile atât ție cât și cunoscuților, așa că te invităm să dai un share. Because you know, Sharing is caring! 🙂

0 replies on “Contul tău APAN Top Selection pentru extra avantaje”