Nissan prezintă Ariya, un crossover 100% electric

2

În luna Iulie, Nissan a prezentat noul model Ariya, un crossover electric care le permite clienților sa experimenteze o veritabilă călătorie în viitor, asezonată cu încrederea, confortul și conectivitatea cu care ne-au obișnuit deja niponii.

Cu un sistem de propulsie 100% electric, noul model promite o accelerare puternică și o funcționare lină și liniștită. Șoferii și pasagerii se pot relaxa și bucura de plimbare datorită tehnologiei de conducere autonomă, conectivitate perfectă și un interior generos, asemenea unei sufragerii spațioase. Cu o autonomie estimativă de până la 610 kilometri, Ariya nu face compromisuri în privința comfortului și este perfectă atât pentru drumurile de zi cu zi, cât și pentru călătoriile de weekend deopotrivă.

Noul Aryia va fi scos pe piața japoneză la mijlocul anului 2021, iar în Europa, America de Nord și China până la sfârșitul lui 2021.

Ariya duce performanțele mașinilor cu emisii zero la un nou nivel, prin caracteristicile unice pe care le oferă. Clienții pot alege între versiunea cu baterie de 63 kWh și 87 de kWh, cu tracțiune 4×2 sau integrală, iar încărcarea rapidă de doar 30 de minute oferă o autonomie de până la 375 km. Noul model oferă posibilitatea de a alege între două baterii și trei trenuri de rulare – inclusiv varianta cu tracțiune integrală e-4ORCE, un balans desăvârșit între putere, performanță și siguranță.

Ariya este cel mai avansat model Nissan din punct de vedere tehnologic până în prezent. Șoferii vor avea parte de o experiență relaxantă la volanul acestui crossover prin tehnologiile de asistență la condus, care oferă niveluri diferite de control, de exemplu ProPILOT cu Navi-link.

               Interiorul Nissan Ariya este primitor și luminos, sporind comfortul și senzația de siguranță, iar pardoseala plată adaugă o notă discretă de libertate.

               Pentru exterior, designerii au adăugat benzi LED care luminează noaptea și sunt camuflate discret pe timpul zilei, iar noul badge Nissan iluminat adaugă o tușă finală ce se potrivește perfect cu liniile futuriste distinctive ale modelului Ariya.

0 replies on “Nissan prezintă Ariya, un crossover 100% electric”