HONDA e – “Mai mult decât o mașină electrică”

3

O mașină electrică are un impact mai mic asupra mediului față de un automobil cu propulsie convențională dacă:
1. Energia folosită de mașină este obținută din surse regenerabile.
2. Dacă tot fluxul de producție și reciclare post utilizare este sustenabil.
– Rezultatul calculelor Honda vis-a-vis de problemele enunțate mai sus au dus la soluția constructivă aplicată noului model în materie de dimensiune a bateriei și autonomie. O baterie mai mare comparativ cu cea folosită de Honda e ar fi inclinat balanța sustenabilității în favoarea tehnologiilor cu aprindere internă, deoarece dimensiunea bateriei este cea care definește o mare parte din impactul asupra mediului pentru mașinile electrice.

Realitatea este că dincolo de restricțiile de poluare ce intră în efect din 2020, mașina viitorului trebuie să prezinte o formă sau alta de electrificare.

– Pentru a fi pregatită pentru noua direcție a industriei auto, Honda mizează pe soluția Hybrid (termen scurt și mediu) și dezvoltă în paralel soluția Full Electric (aplicabilă pe termen mediu și lung).
– Prin urmare, scopul noului model Honda e este de a învăța activ de la clienții care doresc o mobilitate full electrică pentru ca, pe viitor, dezvoltarea gamei electrice să fie calibrată precis pe nevoile acestei noi categorii de utilizatori.

”Mai mult decât o mașină electrică” – propulsia electrică este în teorie relativ simplu de integrat, prin urmare Honda e merge mai departe și propune un concept urban prin excelență, care pune în prim plan imaginea, conectivitatea și calitatea în timp ce propulsia pur electrică este doar o componentă logică a conceptului, nu și elementul care îl definește.

Vă invităm să accesați o prezentare foarte interesantă a modelului Honda e pe https://bit.ly/honda-e-prezentare

Pentru alte detalii nu ezitați să accesați https://apancars.ro/honda/honda-E

One reply on “HONDA e – “Mai mult decât o mașină electrică””

Comments are closed.