Jeep în lumea electrificării: Renegade și Compass 4xe

3

  • Jeep va lansa anul acesta, în vară, două SUV-uri hibride pe piața din România: Jeep Renegade 4xe și Jeep Compass 4xe
  • Pe lista de lansări auto este și modelul Jeep Gladiator, așteptat în toamnă
  • Jeep Renegade 4xe are o putere combinată de până la 240 CP și o accelerație 0-100 km/h în 7,1 secunde.
  • Jeep Compass cu 240 CP are o accelerație 0-100 km/h în 7,4 secunde.

Jeep intră în lumea electrificării cu o nouă tehnologie 4xe care combină tracțiunea integrală cu un sistem de propulsie electrică. Cele două modele hibride, Compass și Renegade. vor fi oferite în două versiuni de putere: 190 și 240 CP. Sistemul plug-in hybrid folosit folosește motorul pe benzină de 1.3 litri ce dezvoltă 130 sau 180 CP și un cuplu maxim de 270 Nm. Alături de motorul termic sunt utilizate două motoare electrice câte unul pentru fiecare punte. Motorul electric de pe puntea spate dezvoltă 60 CP și 250 Nm.

Jeep Renegade 4xe

Noul Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de încărcare care vă permit să încărcați bateria de 11,4 kWh folosind o priză simplă de uz casnic. Realizați o încărcare completă chiar mai rapid cu noul easyWallbox, priza inteligentă pe care o puteți instala acasă. Disponibilă opțional, aceasta își adaptează capacitatea de încărcare pentru a evita o eventuală pană de curent.

Noua tehnologie de la bordul Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid are o garanție standard de 8 ani pentru bateria de 11,4 kWh. În plus, garanția pentru vehicul poate fi prelungită până la 5 ani.

Jeep a reinventat tracțiunea integrală prin combinarea unui sistem tipic 4×4 cu un motor electric (eMotor Jeep). Un motor electric transmite putere (60 CP) către puntea spate, în timp ce un motor cu ardere internă 1.3 T4 Turbo GSE transmite putere către puntea din față (130 CP sau 180 CP).

Timpul de încărcare este de 120 minute cu easyWallbox (la 6,6 kWh), iar autonomia în regim complet electric este de 50 km.

Se poate alege între trei moduri de rulare: Hybrid, Electric sau E-Save (nivelul bateriei este păstrat constant).

Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid are un motor de 1.3 T4 Turbo GSE care transmite putere către puntea din față (130 CP sau 180 CP) și un motor electric de 60 CP, care transmite putere către puntea spate.

Modelul are o baterie de 11,4 kWh ce îi permite să ruleze complet electric 50 de km.

Jeep Gladiator

Gladiator este versiunea pick-up a lui Jeep Wrangler și este așteptat în această toamnă. Modelul va avea motorul turbodiesel de 2 litri 200 CP de la Wrangler, un șasiu independent și sistem de tracțiune integrală în dotarea standard.

Noul Jeep Gladiator vine cu un ampatament cu 50 de centimetri mai lung decât cel al lui Wrangler și o benă de 1,5 metri lungime.

2021 este momentul APAN 30 DE ANI! Suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

APAN Cars este dealer Jeep în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Jeep, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “Jeep în lumea electrificării: Renegade și Compass 4xe”