Jeep aniversează 80 de ani de istorie și inovație cu ediții speciale

4

  • Jeep sărbătorește 80 de ani de activitate în 2021 și anunță că va lansa ediții speciale pentru Renegade, Compass și Wrangler
  • Înființat în 1941, brandul vrea să marcheze momentul cu mai multe evenimente ce se vor desfășura pe întreg parcursul lui 2021.

Jeep, parte a grupului Stellantis, celebrează în 2021 80 de ani de excelență în 4×4, libertate în aer liber și aventură. Legenda Jeep a început în 1941 cu faimosul Willys MB – primul vehicul 4×4 produs în serie – și a crescut de-a lungul deceniilor odată cu lansarea constantă de noi produse, construind o reputație durabilă, devenită sinonim cu excelența off-road.

80 de ani de inovație și o Nouă Era a mobilității sustenabile

Desigur, au existat multe schimbări din 1941, dar modul în care Jeep își concepe vehiculele – și modul în care majoritatea proprietarilor trăiesc experiența în fiecare zi – au fost constante. Acest lucru a creat percepția globală a Jeep-ului ca simbol al libertății, aventurii, autenticității și pasiunii.

Primul vechicul produs de Jeep a fost Willys MB din 1941, urmat în 1949 de Willys Wagon cu tracțiune integrală, care a dat startul categoriei Sport Utility Vehicle (SUV) și „invenția” SUV-ului „Premium” odată cu Wagoneer în 1963. În Cu cele opt decenii de istorie, Jeep a fost întotdeauna un pionier al noilor segmente și al noilor tehnologii. Acum este gata să scrie o nouă pagină în lunga sa istorie cu noile modele Renegade 4xe și Compass 4xe.

Acestor pionieri li se va alătura în curând hibridul plug-in Wrangler 4xe – cel mai avansat și mai capabil din punct de vedere tehnologic Wrangler vreodată – dezvăluit în septembrie anul trecut la Detroit (SUA). Acest nou model a reușit recent să finalizeze – în modul complet electric – Rubicon Trail de pe lanțul muntos Sierra Nevada, una dintre cele mai provocatoare trasee off-road din lume și terenul pe care Jeep l-a folosit pentru mult timp pentru a testa și îmbunătăți capacitatea off-road a SUV-urilor sale.

Noi modele pentru ediția specială a 80-a aniversare

Vedeta anului 2021 va fi seria specială „80th Anniversary”, alcătuită din Renegade, Compass, Wrangler și Gladiator. Fiecare model „80th Anniversary” se bazează pe cea mai bine vândută variantă și oferă caracteristici standard de siguranță și tehnologie alături de îmbunătățiri estetice care le fac cu adevărat unice.

Primul model Jeep ’80th Anniversary’ care a debutat este Renegade, disponibil deja la reprezentanțele Jeep din Europa. Compass, Wrangler și Gladiator „80th Anniversary” vor sosi în primăvară.

Deși există multe diferențe între aceste SUV-uri în ceea ce privește dimensiunea și caracterul, toate au în comun un aspect inconfundabil, printr-un design specific, inclusiv sigla „80th Anniversary” îmbogățită cu accente cu cristale de granit; scaune din stofă cu diamante sau piele neagră cu cusături din tungsten și sigla „80th Anniversary”; accente interioare negre lucioase și etichetă siglă pe scaune și covorașe. Jantele din aliaj completează aspectul exterior al noilor modele comemorative.

Alimentate de motoare cu ardere internă și sisteme hibride plug-in Jeep, acestea vor fi, de asemenea, însoțite de tehnologii avansate și caracteristici de siguranță, deoarece toate acestea îmbunătățesc capacitatea inegalabilă 4×4.

Viitorul, expresie tehnologică

Noul conținut de înaltă tehnologie include ecrane tactile de 8,4 până la 10,1 inci, radio DAB și navigație cu integrare smartphone și servicii Uconnect ™, pachet complet LED și noul ecran al sistemului de infotainment, denumit ”Din 1941”.

Ediția specială „80th Anniversary” va reprezenta, de asemenea, debutul primei versiuni a Noului Compass pe piața europeană, cu un eveniment dedicat la sfârșitul acestui an.

2021 este momentul APAN 30 DE ANI! Suntem de 30 de ani Mereu În Mișcare și avem ca principală misiune îndeplinirea celor mai exigente cerințe, prin servicii și produse de înaltă calitate.

APAN Cars este dealer Jeep în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Jeep, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “Jeep aniversează 80 de ani de istorie și inovație cu ediții speciale”