Premiera mondială online a Audi e-tron GT

3

     Cu o premieră mondială cu participanți de mare calibru, Audi a prezentat noul său vârf de lance electric – Audi e-tron GT. În două evenimente din Ziua digitală a Progresului, cele patru inele au prezentat cele mai importante momente ale acestui gran turismo complet electric: performanțe dinamice de conducere, design emoțional și durabilitate.

     „E-tron GT este un Gran Turismo de sine stătător, reinterpretat pentru viitor. Aspectele sale sunt o dovadă a designului auto premium. Aducând performanțe impresionante la condus, aceasta este electro-mobilitate în cel mai emotiv mod. Și, prin conceptul său durabil, ia poziție!”, explică Markus Duesmann, CEO al AUDI AG. „Pentru că nu doar conceptul de unitate este durabil. Întreaga producție de la sediul nostru Böllinger Höfe are acum un bilanț energetic neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acest lucru trimite un semnal important – pentru amplasament, forța noastră de muncă și viabilitatea viitoare a Audi.

    Audi a stabilit, de asemenea, un nou reper cu premiera mondială digitală, Ziua Progresului. Două evenimente digitale au prezentat Audi e-tron GT: în Sprintul Progresului, pilotul de Formula E Lucas di Grassi și antreprenorul pentru sustenabilitate și campionul mondial de Formula 1 Nico Rosberg au demonstrat performanța dinamică la volan a Audi RS e-tron GT alături de actuala mașină de curse de Formula E a celor patru inele, Audi e-tron FE07. Într-o excursie pe circuitul Audi Driving Experience Center din Neuburg an der Donau, lumina reflectoarelor s-a concentrat asupra performanțelor dinamice ale noului model.

   În sărbătoarea progresului, marca cu cele patru inele a prezentat Audi e-tron GT publicului pentru prima dată. În cadrul spectacolului virtual de o oră, Markus Duesmann și Hildegard Wortmann, membru al consiliului pentru vânzări și marketing, împreună cu alți protagoniști Audi, precum Henrik Wenders, vicepreședinte senior pentru marca Audi, și Marc Lichte, șef de design, au prezentat cele mai importante aspecte ale noului model.

     Un program variat a subliniat atitudinea de perspectivă a brandului Audi. Referindu-se la importanța designului, durabilității și performanței, actorul și producătorul Tom Hardy, designerul Stella McCartney și Nico Rosberg și-au adăugat ideile personale. Acompaniamentul muzical la dezvelirea mașinii a fost interpretat de cântăreața și compozitoarea americană Janelle Monáe, în timp ce Steven Gätjen, în calitate de moderator, a îndrumat publicul prin spectacol.

0 replies on “Premiera mondială online a Audi e-tron GT”