Honda câștigă 4 premii de design „Red Dot” pentru automobile, motociclete și generatoare

4

  • Honda primește pentru prima dată premiile Red Dot pentru toate gamele de produse
  • Noul Honda HR-V e:HEV este recunoscut pentru calitatea designului și pentru inovație
  • Motocicleta NT1100 și scuterul ADV350 primesc premii pentru design
  • Generatorul inovator EU32i completează cvartetul de produse câștigătoare
  • Premiile internaționale de prestigiu Red Dot Design celebrează excelența în design de produs, brand și comunicare

Noul SUV compact HR-V e:HEV Honda, motocicleta tourer NT1100, scuterul „adventure” ADV350 și generatorul EU32i de la Honda au primit premiul Red Dot: „Product Design 2022” – pentru prima oară, Honda primește premiul pentru toate gamele sale de produse (motociclete, automobile și produse electrice). Această distincție foarte râvnită este acordată numai produselor care excelează în calitatea designului și în inovație.

HONDA WINS QUARTET OF RED DOT DESIGN AWARDS FOR AUTOMOBILE, MOTORCYCLE AND POWER PRODUCTS

Stilul contemporan al lui HR-V este un ecou al direcției de design „silențios” și elegant, care poate fi observat și la alte modele recente Honda. În competiția Red Dot din 2021, Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV și maxi-scuterul Forza 750 au câștigat la categoria Product Design, în timp ce Honda e a obținut premiul Best of the Best anul precedent. A fost recunoscută alături de motocicleta super sport Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, care a devenit prima motocicletă Honda care a câștigat un premiu Red Dot.

HONDA WINS QUARTET OF RED DOT DESIGN AWARDS FOR AUTOMOBILE, MOTORCYCLE AND POWER PRODUCTS

Red Dot Winner Label a devenit una dintre cele mai căutate mărci de calitate pentru designul de produse. Premiile anuale sunt decise de un grup de 50 de experți internaționali care testează, evaluează și discută fiecare apariție, cu criterii de jurizare reevaluate și adaptate în fiecare an pentru a reflecta cele mai recente cerințe tehnice, sociale, economice și ecologice.

„Suntem încântați să primim pentru prima dată un premiu Red Dot Product Design Award în toate gamele de produse Honda: motociclete, autovehicule și produse electrice”, a declarat Toshinobu Minami, Chief Operating Officer, Design Center, Honda R&D Co. Ltd.

„Noi credem că acesta este rezultatul realizării dorinței Honda de a ‘servi oamenii cu tehnologie, idei și design prin produsele noastre’, care a fost un principiu cheie încă de la înființarea companiei. Vom continua să acceptăm provocări pentru a oferi ‘surprize și entuziasm’ clienților noștri.”

Pentru proiectarea și dezvoltarea celei mai recente generații HR-V, inginerii Honda au reinterpretat complet popularul SUV compact. Cercetările Honda au descoperit că consumatorii moderni aleg produsele nu numai pe baza performanței competente sau a esteticii atrăgătoare, ci și pe modul în care se integrează în viața lor și dacă produsul le îndeplinește cerințele individuale.

Drept urmare, noua generație HR-V are o caroserie SUV-coupé ce realizează o combinație între design-ul  premium, dinamic, și eficiența excepțională utilizabilitatii spațiului. Atât interiorul ,cât și exteriorul, întruchipează noua filozofie de design simplu, curat și modern – Honda.

Dezvăluit în octombrie 2021, NT1100 a introdus o nouă eră de touring a motociclismului. O motocicletă confortabilă și agilă, stilul lui NT1100 s-a inspirat din moștenirea bogată de „tourers” Honda, urmărind să atragă atât piloti consacrați, cât și o nouă generație.

HONDA WINS QUARTET OF RED DOT DESIGN AWARDS FOR AUTOMOBILE, MOTORCYCLE AND POWER PRODUCTS

Celălalt câștigător al premiului Honda pe două roți, „scuterul de aventură” ADV350, se bazează cu fidelitate pe aspectul și senzația X-ADV de 750cmc – care a fost rapid numit „primul SUV pe două roți” la introducerea sa în 2017 datorită robusteții sale, liniilor de design unghiulare, gardei mare la sol și a suspensiei cu cursă lungă. ADV350 aduce acest aspect inovator pe piața scuterelor de capacitate medie sub stindardul „New Urban Adventure”.

Ultimul ce completează gama premiată este noul generator EU32i, care oferă o putere imensă într-un pachet prietenos pentru consumatori, proiectat inteligent. Este realizat prin integrarea unui motor de mare putere într-un generator portabil, cu combustibil, oferind o putere impresionantă de 3.200 de wați. Vine chiar și cu o aplicație dedicată pentru smartphone și cu conectivitate Bluetooth ce le permite utilizatorilor să monitorizeze starea generatorului și să-l controleze de la distanță.

Recentele triumfuri ale Honda în secțiunea auto a premiilor Red Dot se bazează și pe o lungă istorie de succes a companiei.

Lasă un comentariu...