Primele detalii despre Noul Civic 5D e:HEV

2

• Honda dezvăluie primele imagini ale celei de a 11-a generație Civic 5D

• Civic 5D va fi cel mai recent model care va folosi sistemul de propulsie e:HEV Honda ca standard • Atinge obiectivul de a include trenuri de propulsie electrificate până la sfârșitul anului 2022, pentru toate modelele europene de masa

• Disponibil pentru clienții din Europa din toamna anului 2022

Honda a lansat primele imagini ale noului Civic 5D, aflat acum la a 11-a generație.

Civic rămâne un model de bază pentru Honda în Europa, iar ultima generație se bazează pe o moștenire de aproape 50 de ani, oferind în continuare practicabilitate, confort și un design incontestabil distinctiv.

Noul Civic va fi oferit exclusiv cu propulsie hibridă, urmând să devină cel mai recent model care va dispune de sistemul avansat e:HEV (vehicul electric hibrid) și care va contribui la îndeplinirea obiectivului de a avea întreaga gamă de modele de masă, electrificată până în 2022.

Sistemul de propulsie hibrid, apreciat deja pe Jazz, Jazz Crosstar, CR-V, și în curând și pe HR-V, va oferi noilor proprietari Civic, amestecul perfect de performanță, distracție și eficiență.

De la lansarea sa în 1972, Civic a fost extrem de bine primit de clienții din întreaga lume, vânzând peste 27 de milioane de unități în 170 de țări. Obiectivul noului Civic 5D e:HEV este de a continua acest success.

Noul Civic va ajunge în Europa din toamna anului 2022.

APAN Cars este dealer Honda în zona de sud-est a României, oferind servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Honda, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “Primele detalii despre Noul Civic 5D e:HEV”