5 motive pentru a alege Honda prin Apan Cars

3

1. Honda este recunoscută ca fiind o marcă foarte fiabilă

Honda a câștigat multe premii care atestă calitatea sa, în special la categoriile de mașini compacte (Civic) și SUV compacte (CR-V). De asemenea, conform statisticilor, producătorul nipon are cea mai mare rată de fidelizare a clienților față de orice altă marcă, fapt ce demonstrează că proprietarii Honda sunt foarte mulțumiți de vehiculele lor. Adevăratul succes al unei companii se măsoară prin numărul de clienți mulțumiți, iar Honda a dovedit că știe să construiască ceea ce își doresc oamenii.

2. Majoritatea modelelor sunt produse în Japonia, țară cu tradiție în producția auto extrem de calitativă

Este un lucru bine știut faptul că Japonia se mândrește cu construcția unora dintre cele mai bune modele de mașini din lume, iar Honda ilustrează foarte bine acest fapt. Să luăm de exemplu Civic-ul, poate cel mai cunoscut model creat de Honda. Prima generație de Civic a debutat în anul 1972 și de atunci a creat istorie ajungând la cea de-a 10-a generație. 

3. Probabil cel mai transparent sistem de garanție auto

Condițiile și excepțiile sunt trecute CLAR în Carnetul de Garanție și le știi din prima, fără să ai surprize neplăcute atunci când te confrunți cu o problemă. De asemenea, garanția este pentru 160.000 de kilometri, una dintre cele mai generoase și extinse garanții  existente pe piață.

4. Beneficiezi de asistență rutieră 24/7 gratuit în primii 3 ani

Honda Asistență Rutieră este un serviciu lansat de Honda Trading România, ce vine în ajutorul șoferilor Honda care întâmpină dificultăți în utilizarea autovehiculului și este disponibil gratuit pentru toate mașinile achiziționate începand cu Ianuarie 2010 din rețeaua de parteneri autorizați, inclusiv Apan Cars. Pe o perioadă de 3 ani de la achiziționare, fie că ai defecțiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie slabă, Honda Asistență Rutieră vine cu soluții în cel mai scurt timp.

Echipa Honda Romania și Apan Cars stă la dispoziția șoferilor care întâmpină dificultăți pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistență prin telefon, depozitare sau alte servicii adiționale. Serviciul de asistență rutieră este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 și asigură autovehicul de înlocuire.

5.  O politică transparentă de preț

Unul dintre cele mai bune și convingătoare argumente pentru a alege Honda.

Te-am făcut curios? Vizitează-ne în showroom-ul Apan Cars de pe Drumul Viilor 17-19 pentru mai multe detalii!

One reply on “5 motive pentru a alege Honda prin Apan Cars”

Comments are closed.