Grupul APAN

2

Mereu în mișcare…

Grupul APAN a luat naștere în anul 1991 și este dovada clară a unui grup omogen de firme, care are ca principală activitate vânzarea de autovehicule, accesorii, piese de schimb, service și servicii auto. Grupul APAN însumează un număr de 9 brand-uri auto. Fiecare brand auto dispune de showroom propriu, echipă de vânzări dedicată și un spațiu generos de expunere a autovehiculelor comercializate.

Principala misiune a grupului APAN este acea de a servi cele mai exigente cerințe prin servicii și produse de înaltă calitate.

Prin calitate serviciilor, dăruirea și profesionalismul echipei APAN, Grupul însumează la acest moment peste 40.000 de autovehicule vândute. O echipă dedicată și în continuă dezvoltare este mereu la dispoziția clientului cu servicii de vânzare, service și logistică.

Echipa ce însuflețește Grupul APAN este formată din peste 450 de persoane care și-au unit forțele într-un proiect comun.

Brăila, Galați, București, Iași, Suceava, Prahova, Olt, Călărași și Constanța sunt principalele locații ale Grupului APAN unde clienții noștri beneficiază zilnic de oferte personalizate puse la dispoziție de echipa caracterizată prin ambiție, determinare și profesionalism.

A fi cei mai buni dintre cei mai buni” este motto-ul cu care Grupul APAN a început. Acum, după 28 de ani de performanță, avem toate motivele să credem că visele pot devein realitate!

0 replies on “Grupul APAN”