APAN Cars a fost alături de gloriile Oțelului

2

  • În sezonul 2010/2011, Oţelul Galaţi a devenit campioană a României, avându-l pe banca tehnică pe Dorinel Munteanu.
  • La zece ani de la acel eveniment, la Galaţi s-a jucat un meci demonstrativ de old-boys.
  • APAN Cars a pus la dispoziția jucătorilor mașini mărcile Honda și Alfa Romeo

La 10 ani de la câștigarea titlului în Liga 1, Oțelul Galați a sărbătorit printr-un meci amical cu naționala de old boys a României, organizat de promoterul Adrian Troscenco. Au evoluat nume sonore precum Florin Prunea, Dorinel Munteanu sau Gică Mihali.

Partida s-a desfășurat în format 5 plus 1 și s-a încheiat la egalitate, 6-6. La final, spectacolul a fost întregit de o repriză de lovituri de la 7 m. 

Meciul a fost transmis live pe Youtube și Facebook, dar chiar și fără spectatori în sală, ne-am bucurat să regăsim atmosfera de stadion a partidelor de altă dată

Cu această ocazie, APAN Cars a pus jucătorilor de la Națională la dispoziție o mașină marca Alfa Romeo Giulia și o Honda CR-V Hybrid.

Viitoare ta mașină te așteaptă la APAN Cars, dealer Honda în zona de sud-est a României și concesionar Fiat, Jeep și Alfa Romeo. Oferim servicii superioare atât în vânzări, cât și pe partea de service. Pentru a afla mai multe detalii despre generațiile curente Honda, nu ezita să contactezi echipa de vânzări APAN Cars sau să ne vizitezi în showroom-ul din Galați, Drumul Viilor 17-19!

0 replies on “APAN Cars a fost alături de gloriile Oțelului”