Noul BMW Seria 4 Coupé- detalii care nu trec neobservate

5

Probabil ai auzit despre impresionantul BMW Seria 4 Coupé sau ai văzut fotografii cu acesta. Este momentul să detaliem câteva elemente importante precum prezența sportivă și designul marcant , care îl transformă pe acest model într-unul exclusivist.

Noul BMW Seria 4 Coupé are principala misiune de a redefine plăcerea de a conduce în segmental premium mediu. Lansarea pe piață oficială va avea loc în octombrie 2020, când BMW M440i xDrive Coupé – propulsat de un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 275 kW/374 CP – va reprezenta vârful de gamă.

Designul exterior reprezintă o combinație inedita de eleganță și dynamism. Astfel, noul BMW Seria 4 Coupé va aduce în prim plan proporțile modelelor sportive cu două uși BMW, cât și elemente de noutate în privința design-ului exterior. Un număr redus de linii bine definite şi utilizarea unor suprafeţe clare, cu dimensiuni generoase, se reunesc într-un design deosebit de sportiv.

BMW Seria 4 Coupé vine cu dimensiuni exterioare mai mari față de modelul precedent. Cu siguranță partea frontală a devenit elemental de noutate inedit, care îi oferă modelului o identitate unică. Grila BMW a radiatorului – mare şi accentuată vertical – se înclină spre înainte şi se extinde până aproape de marginea inferioară a spoilerului faţă. Prizele de aer standard au o structură mesh, care până acum era disponibilă doar la modelele M340i şi M340d. Cu „rinichii” drepţi conectaţi în centru, este reluat într-o interpretare modernă un element de design din trecutul companiei, unul împărtăşit cu clasicii legendari ai mărcii, precum BMW 328 şi BMW 3.0 CSi. În plus, farurile subțiri ale noului model sunt extinse mult în pasajele roţilor faţă. 

Modelul cu aliură sportive dă dovadă de o imagine laterală impresionantă, elegantă, dinamică cu un spate puternic. Linia laterală a modelului este definită de suprafețe precise și bine sculptate, iar spatele se bucură de suprafețe mari, clar conturate.

Interiorul modelului se bucură de elemente de noutate, suprafețe de înaltă calitate, cockpit orientat spre conducător și două locuri individuale în spate. O echipare standard inedita este parbrizul cu izolare fonică, ce determină confortul pasagerilor chiar și pe distanțe lungi.

Noul model BMW Seria 4 în varianta diesel dispune de tehnologie mild hybrid. Motorul folosește tehnologia BMW TwinPower Turbo de cea mai nouă generaţie şi tehnologie mild hybrid pentru dinamism şi eficienţă sporite.

Descoperă și alte detalii fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

*Sursa: https://bmwblog.ro/

0 replies on “Noul BMW Seria 4 Coupé- detalii care nu trec neobservate”