Descoperă roțile originale BMW

3

La trecerea dintre anotimpuri, este minunat să poți explora peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, BMW a creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformitate cu cele mai înalte standarde. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi – în mod caracteristic pentru BMW – în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Aici poți solicita o ofertă pentru anvelopele cu simbol în formă de stea potrivite automobilului tău BMW.

Automobilul tău BMW merită echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru ca tu să te poți bucura de fiecare secundă din călătoria ta – indiferent unde te poartă aceasta.

Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

Solicită mai multe informații echipei de service BMW APAN Motors.

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.

0 replies on “Descoperă roțile originale BMW”