Piesele originale Motrio, o variantă eficientă pentru mașina ta

2

Motrio este o marcă a grupului DACIA-RENAULT și reprezintă o alternativă la piesele de origine ale constructorului.

Piesele Motrio sunt destinate tuturor vehiculelor ieșite din garanție și vizează clienții care doresc un raport calitate/preț adaptat vârstei vehiculelor.

Motrio dispune de o gamă variată de produse potrivite pentru toate tipurile de mașini Renault, în special pentru cele care au pierdut pe parcursul anilor de folosință performanța de care dădeau dovadă la început. Piesele auto sunt durabile, cu un nivel de calitate al fabricației certificat de către Renault.

Piesele auto Motrio se încadrează la denumirea de OE (Original Equipment), cu o calitate a produselor net superioară față de cele aftermarket.

Fiabilitatea produselor Motrio

Gama Motrio se adresează vehiculelor DACIA și RENAULT, reprezentând o excelentă alternativă la piesele de origine.

Piesele Motrio se pliază pe așteptările clienților, respectând cerințele acestora în ceea ce privește siguranța și eficiența dorită, oferind un raport calitate-preț mai bun decât cel al produselor aftermarket. Această marcă dispune de diverse categorii care sunt dezvoltate pe baza preferințelor consumatorului. Renault a dezvoltat aceasta marcă pentru a oferi aceeași calitate a produselor la un preț mai accesibil, cu aproximativ 20% mai ieftin față de piesele de origine. Acestea au două caracteristici importante: sunt adaptate la cerințele consumatorului și sunt standardizate. De asemenea, piesele au termen de garanție identic cu piesele de origine ale producătorului – 24 luni.

Toate produsele din gama Motrio sunt omologate RAR, sunt dezvoltate după caietele de sarcini impuse de Constructor și nu prezintă niciun pericol în utilizare.

Diferențe față de piesele originale de fabricație Renault

Produsele OE (Original Equipment) sunt făcute de compania care proiectează piese de fabricație. Diferența majoră dintre OE și OEM (Original Equipment Manufacturer) este că fabricația pieselor este sub contractul altei companii, în acest caz Motrio, design-ul fiind același.

Acest brand oferă clientului o alternativă ideală pentru achiziționarea unei piese de o calitate superioară față de piesele aftermarket.

Motrio înseamnă același nivel de exigență ca pentru piesele de origine în termeni de securitate și funcționalitate.

Motrio, o variantă mai sigură decât Aftermarket

Principala distincție când vine vorba de Motrio în relație cu aftermarket este că acesta oferă siguranța unei garanții sau protecții, care face consumatorul să se simtă mai confortabil cu alegerea unor piese auto de brand. Când vine vorba de selecție, este adevărat că există o gamă mai variată pentru piese auto aftermarket, însă calitatea, factorul important care determină alegerea produsului, este superioară la Motrio.

Comsa Catalina

0 replies on “Piesele originale Motrio, o variantă eficientă pentru mașina ta”