Design dinamic. Clipe incitante la volan.Noul Audi Q2.

5

SUV-ul urban elegant impresionează cu forța emanată de designul său atractiv, dar și cu gama largă de dotări de infotainment, precum și cu tehnologia avansată a trenului său de rulare. Confortul și plăcerea condusului, atât în oraș, cât și la drum lung, sunt asigurate de dotări speciale, ca de pildă de direcția progresivă și de asistentul opțional Adaptive Assist.

Static photo, Colour: arrow gray

SUV-ul cu personalitate

Audi Q2 se face remarcat printr-o personalitate puternică, imposibil de trecut cu vederea: designul nou al barelor de protecție din față și din spate, precum și liniile dinamice excentrice îi conferă o alură plină de forță. Iar cu variantele de echipare advanced și S line, precum și cu modelele noi de jante și cu culorile atractive pentru exterior, puteți să vă exprimați propria personalitate prin prisma designului automobilului dumneavoastră.

Static photo, Colour: arrow gray

Descoperiți noi conexiuni. Zi de zi.

Afișajul Audi virtual cockpit este un panou multifuncțional de instrumente, flexibil și complet digitalizat, oferindu-vă informații importante pentru condus pe ecranul său de 12,3 inchi, cu rezoluție excelentă. Display-ul poate fi adaptat cerințelor celui de la volan, putând afișa viteza, turația motorului, hărțile, serviciile Audi connect, precum și informațiile sistemelor radio și media, plus multe altele.

Cockpit

Pregătit oricând pentru noi provocări

Plăcerea enormă a condusului este asigurată de motoarele dinamice și de tehnologiile avansate. Astfel, direcția progresivă inclusă în dotarea standard asigură caracteristici dinamice impresionante, datorită raportului variabil al direcției în funcție de unghiul de bracare și al adaptării asistării direcției în funcție de viteză. Iar suspensiile cu amortizoare adaptive se adaptează în funcție de situația de mers curentă, datorită controlului electronic al amortizoarelor.

Mai multă siguranță, mai mult confort

Audi Q2 este disponibil în premieră cu asistentul opțional Adaptive Cruise Assist, ce combină funcțiile tempomatului adaptiv, cu cele ale asistentului Active Lane Assist. Sistemul vă ajută la accelerat, frânat și menținerea vitezei și păstrarea distanței față de vehiculele din față, dar și la păstrarea traiectoriei pe banda de rulare.

Sportivul cu personalitate

Iluminarea ambientală opțională plus vă permite să ajustați culorile de la interiorul modelului Audi Q2 după propriile preferințe, datorită tehnologiei LED ce nu incomodează ocupanții, ci generează o lumină omogenă. Echipat cu interiorul S line și cu scaunele sport acoperite cu piele fină Nappa neagră, habitaclul automobilului se va face imediat remarcat cu alura sa de atlet atractiv. Scaunele sport din față cu cusături contrastante Rock Grey și cu emblema S de pe spătare accentuează și mai evident caracterul sport al automobilului.

Detail

Caracterul de bază al Q2: sportiv și agil

Chiar și cu finisajul standard, compactul Q2 este un SUV agil. Direcția progresivă, care devine din ce în ce mai directă pe măsură ce mișcarea de direcție crește, vine ca standard. Crește manevrabilitatea și dinamica vehiculului în timpul manevrelor și pe drumurile sinuoase.

La cerere, Audi va livra o suspensie sport care scade caroseria cu zece milimetri (0,4 in). Alternativ, suspensia este disponibilă cu control al amortizorului, ceea ce mărește și mai mult intervalul dintre confort și dinamism. Acesta include sistemul de manipulare dinamică Audi drive select, care este disponibil și separat.

Gama de roți și anvelope începe cu formatele de 16 inci și 205/60. Topul gamei sunt jantele de 19 inchi de la Audi Sport cu anvelope 235/40. Trei noi modele de jante completează oferta. Cu aproape 15 centimetri (5.9 in) de gardă la sol, Audi Q2 se descurcă bine și pe teren ușor off-road, iar controlul de stabilizare ESC are un mod off-road integrat.

Interior

Audi exclusive

Un automobil cu caracter propriu, pe măsura personalității dumneavoastră: Audi exclusive vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă configura noul Audi Q2, ca de pildă culoarea specială personalizată Audi exclusive bej Sand pearl effect.

Static photo, Colour: arrow gray

Consilierii APAN Automobile Audi vă stau a dispoziție pentru mai multe detalii sau o ofertă personalizată la adresa de e-mail vanzari.audi@apan.ro sau la showroom-ul situat în Galati, Str.Brăilei, nr.269.

0 replies on “Design dinamic. Clipe incitante la volan.Noul Audi Q2.”