De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan?

6

                         

     În ultimii ani a existat o tendință în creștere a persoanelor care achiziționează un vehicul în vederea transformării acestuia pentru a fi utilizat ca locuință temporară sau permanentă sau chiar achiziționarea de rulote.

     În anii ’60 -’80, autoutilitara de dimensiuni mari a fost o soluție populară pentru ca oamenii să se adapteze nu doar pentru muncă, ci și ca spațiu de locuit personal. Mișcarea a crescut destul de puternic în Europa și America de Nord astfel încât festivalurile s-au organizat în evenimente de mai multe zile, în mai multe locuri din țară cu zone de campare generoase. Autoutilitarele au fost transformate în orice, cu interioare confortabile și exterior colorat.

     În timp ce anii ’80 și ’90 au fost o perioadă de creștere economică și de materialism crescut, în anii 2000 mulți oameni, în special Gererația Milenials, și-au dorit o revenire la minimalism. Flexibilitatea multor angajatori de a lucra de acasă sau cel puțin de a lucra din orice loc care are o conexiune la internet face acest lucru posibil.

     Până în acest an, rezultatul dorinței minimaliste, capacitatea de a lucra de acasă pentru un angajator sau ca antreprenor independent a deschis posibilitatea pentru multe persoane de a privi ca o opțiune.

     Însă anul 2020 a reprezentat un mare STOP ȘI DE LA CAPĂT  pentru toată planeta. Pandemia de Covid-19 a schimbat cu totul viața oamenilor, percepția asupra siguranței personale sau a familiei,  mulți întrebându-se cât de sigure sunt spațiile aglomerate, dar și călătoriile și concediile în contextul actual.

     Indiferent dacă este vorba despre viața de zi cu zi sau despre concediu, modelul Volkswagen California 6.1. este autovehiculul ideal pentru timp liber și călătorie, cu care vă simțiți peste tot ca acasă. Vă permite să aveți control asupra locurilor unde călătoriți, în timp ce dormiți încă în propriul pat, gătind în propria bucătărie, locuind în propriul spațiu, aventurându-vă după propriile condiții. Vă oferă libertatea pe care o doriți!

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 1

     Libertate fără limite pe patru roți

     Adormitul sub cerul înstelat. Trezirea de dimineață de sunetul valurilor mării. Descoperirea de țări noi, cu sentimentul a fi în continuare acasă: California 6.1 reprezentă libertatea. Prin echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat. Savurați-vă independența și călătoriți oriunde doriți. Cu tot ceea ce aveți nevoie.

     Habitaclu 6.1 Mai multă libertate – și în interior

     Descoperiți în fiecare zi țări, culturi și locuri noi. Și simțiți-vă totuși întotdeauna ca acasă. California 6.1 este domiciliul dumneavoastră atunci când sunteți la drum. Habitaclul generos oferă suficient spațiu, pentru a vă desfășura. Și mult spațiu de depozitare pentru animalul de pluș preferat sau pentru lectura de concediu. Gătit, dormire, relaxare – totul ca acasă. Numai că în fața ușii se află lumea întreagă.

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 2

     Dormitor 6.1 Hotelul dumneavoastră preferat. Întotdeauna disponibil.

     În cele mai frumoase locuri de pe pământ nu este întotdeauna disponibil un hotel pentru înnoptări. Asta dacă nu dispuneți de propria dumneavoastră cameră: Modelul California 6.1 vă oferă, datorită patului suspendat spațios, suficient spațiu și confort pentru a visa despre cele mai frumoase momente ale concediului sau pentru a adormi cu zgomotul valurilor în fundal.

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 3

     Tehnologie 6.1 Exact ceea ce trebuie. Pentru oraș și plajă.

    Opțiuni cât văd ochii. Deja în postul de conducere sunt înglobate multe idei noi, care fac ca drumul dumneavoastră spre locația de vis și staționarea în afara drumurilor cunoscute să devină o mare aventură. Bucurați-vă printre altele de un panou de bord digital de înaltă rezoluție, de sisteme Infotainment cu multimedia de ultimă generație și de cele mai moderne opțiuni de conectare la rețea cu Volkswagen We Connect.

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 4

     Dinamică de rulare 6.1 Plăcere pură de a conduce. Pe orice teren.

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 5

     Pentru ca drumul în concediu să facă și mai multă plăcere, sunt disponibile pentru California 6.1 diverse combinații de motor și cutie de viteze. Tracțiunea ridicată pe aproape orice fel de sol este asigurată de tracțiunea integrală 4MOTION, în timp ce cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG crește sensibil confortul de rulare datorită schimbării line a treptelor.

     Sisteme de asistență șofer 6.1 Confort ridicat. Și în timpul deplasării.

De ce este populară excursia cu rulota sau cu un minivan? 6

     California 6.1 este perfect pentru o drumeție pe coastă. Și pentru ieșirea la cumpărături în jungla urbană. Datorită recunoașterii indicatoarelor rutiere, protecției flancurilor, asistentului pentru vânt lateral, de menținere a benzii, de virare la parcare, ieșire din parcare și asistentului de manevrare remorcă.

      De acum este mult mai ușor să intri în posesia mașinii pe care ți-o dorești. Ai patru pași simpli de urmat: alegi mașina, o rezervi, noi te contactăm și apoi intri în posesia ei. Fără deplasare la showroom, doar din fața calculatorului tău. Toate autovehiculele sunt disponibile în stoc, la prețuri reduse. Mai mult, până la 30.06.2020 beneficiezi de discount 600  Euro inclusiv TVA, sub formă de Voucher care se aplică la prețul final.

     Nu uita să bifezi APAN Automobile – Dealer și Service Volkswagen Autovehicule Comerciale aici: https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/d/10233-apan-automobile-srl/oferte-online

1
Lasă-ne un comentariu

avatar
1 Comentează
0 Comentează
0 Comentează
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nlbgum Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Anunță-mă pentru
Nlbgum
Guest
Nlbgum

Malware and advanced more complications. best generic sildenafil Inuafh vioxgp