O nouă gândire palpitantă – Noul Volkswagen Tiguan

9

           

Mai puternic, mai confortabil și mai conectat ca niciodată – noul Tiguan demonstrează ce poate. Tehnologia inteligentă îi conferă abilități excepționale. Ca SUV dinamic, redefinește ceea ce este posibil.

Noul Tiguan are numeroase elemente marcante:

•      IQ.LIGHT – faruri LED matrix (opțional)

Privește în depărtare:lumina inteligentă

  • Sistem de sonorizare Harman Kardon (opțional)

Nu ați auzit niciodată muzica astfel

  • Design

Exterior

Noul Tiguan demonstrează ce înseamnă să te reinventezi în permanență. După cum o afirmă în mod clar și designul său futurist. De la proporțiile puternice, la partea frontală dinamică cu liniile sale precise și până la umerii accentuați, silueta sa expresivă îi subliniază și mai mult punctele forte: putere inovatoare, suveranitate și funcționalitate fără compromisuri.

Tiguan R-Line Black Style

Atât de mult stil. Atât de multă distracție.

Caracterul său de o eleganță excepțională este la propriu inscripționat pe fața noului Tiguan R-Line cu pachetul R-Line “Black Style”. Grila radiatorului poartă logoul stilat R-Line în două culori. În timp ce cele două baghete exterioare sunt cromate, cele două baghete interioare sunt negru ultralucios. Carcasele negre ale oglinzilor și bandourile geamurilor, împreună cu geamurile laterale și spate fumurii în proporție de 90% reflectă de asemenea această clasă discretă. Toate acestea sunt asortate cu panourile trapezoidale din sticlă neagră și jantele de aliaj de 19″ “Valencia” de culoare neagră. Aveți de asemenea posibilitatea de a alege și jantele de aliaj de 20″ “Suzuka” de culoare neagră sau modelul “Misano” de culoare neagră cu o suprafață ultra-lucioasă. Aspectul impresionant este complet.

Interior inovator

Interiorul generos al noului Tiguan este un spațiu pentru cei care gândesc avangardist. Cu ajutorul comenzilor intuitive ale postului de conducere orientat înspre șofer, vă puteți concentra acum exclusiv asupra lucrurilor esențiale. De exemplu, volanul multifuncțional din piele. Sau cockpit-ul digital cu afișajul său TFT color de 26 cm (10,25″) disponibil ca echipare standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line. Linia de echipare Life vă oferă dumneavoastră și pasagerului din față scaune confort deosebit de luxoase. Iluminarea interioară cu leduri din față și din spate și iluminarea ambientală[i] creează o atmosferă plăcută de cea mai bună calitate.

Designul luminilorPrivește în depărtare: lumina inteligentă

      Modelul Tiguan strălucește în toată splendoarea. Și datorită blocului optic spate cu LED-uri și funcției farurilor LED matrix cu IQ.LIGHT. La modelele Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, acestea dispun și de faruri adaptive și sunt completate de asistentul dinamic pentru faza lungă și de noile stopuri. Astfel, în funcție de situația de rulare, segmente LED individuale sunt activate sau dezactivate țintit pentru distribuția luminii. Acest lucru nu vă asigură numai dumneavoastră o călătorie relaxantă, ci și tuturor celorlalți participanți la trafic aflați în fața dumneavoastră sau circulând din sens opus. O altă caracteristică spectaculoasă este semnalizarea dinamică integrată, care indică schimbarea direcției printr-o mișcare luminoasă fluidă.

Iluminatul ambiental

Iluminare ambientală: pentru că fiecare zi este diferită

De acum vă veți vedea modelul Tiguan într-o lumină nouă în fiecare zi, iluminându-vă delicat habitaclul în 30 de culori. Fie că alegeți un ambient cromatic mai rece sau mai cald, în orașul puternic iluminat sau noaptea, pe o șosea întunecată, în funcție de ocazie, creați o atmosferă diferită, adecvată pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră. Iluminarea ambientală face parte din echiparea standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, însă este disponibilă la cerere și pentru Tiguan Life.

Jante

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante pentru Tiguan

Combinația perfectă de anvelope și jante pentru modelul dumneavoastră Tiguan este strict o chestiune de gust. De exemplu, vă plac jantele de aliaj de 20″ “Misano”, disponibile opțional pentru Tiguan R-Line și Tiguan R-Line “Black Style”? Suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Travel Assist – Noul manager

Noul Tiguan aduce tehnologia pe șosea, pentru a vă duce mai lin până la destinație. Aceste tehnologii includ sistemul opțional Travel Assist. La o simplă apăsare de buton, acesta oferă confort la conducere* de cea mai înaltă calitate, asistându-vă în situații de conducere monotone sau obositoare.

• În special pe autostradă și pe șosele bine întreținute, Travel Assist poate menține banda de rulare și viteza pentru dumneavoastră și poate monitoriza distanța față de traficul din față.
• În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), puteți trece relaxat prin ambuteiaje și situații de deplasare bară la bară.

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze sistemul de asistență și nu este exonerat de responsabilitatea de a conduce mașina cu atenție.

Emergency Assist

Poate reacționa când dumneavoastră nu o faceți

Sistemul opțional Emergency Assist* intervine în cazul unei urgențe medicale, dacă detectează că șoferul nu mai este activ și încearcă să îl reactiveze.** Dacă acest lucru eșuează, sistemul oprește controlat autovehiculul în cadrul limitelor sistemului și astfel este posibil să poată preveni un accident.

* Disponibil în combinație cu sistemul opțional Travel Assist
** În cadrul limitelor sistemului

Front Assist

Conducere mai anticipativă ca niciodată

Datorită asistentului la frânarea de urgență Front Assist cu funcție de monitorizare a pietonilor, modelul dumneavoastră Tiguan poate ajuta la reducerea gravității unui accident sau, în mod ideal, la evitarea accidentului în cazul unei coliziuni iminente.* Sistemul poate detecta pietoni și autovehicule aflate pe șosea și poate avertiza șoferul în timp util. Dacă șoferul nu reacționează sistemul poate inițializa frânarea de urgență.

Sistem proactiv de protecție a ocupanților

Acesta vă permite să vă protejați din toate părțile

Sistemul proactiv de protecție a ocupanților vă protejează, în cadrul limitelor sistemului, în situații critice, cum ar fi coliziuni iminente. Sistemul poate detecta situații în care există un risc ridicat de accident. Apoi, sistemul închide automat geamurile și trapa panoramică glisantă panoramică și tensionează centurile de siguranță ale scaunelor din față, ca măsură de precauție. E bine de știut că așa ceva este posibil. Este și mai bine dacă nu experimentați niciodată o astfel de situație.

Navigație

Vă arată drumul

Sunetul în urechile dumneavoastră. Drumul în fața ochilor dumneavoastră. Cu cele două sisteme de navigație opționale oferite, rămâneți pe traseu și ajungeți bine dispus la destinație.

Confort: Depozitarea bagajelor, simplificată

Scenariul clasic: Sunteți în fața portbagajului, cu nenumărate bagaje și fără nicio mână liberă pentru a-l deschide. Cu funcția opțională Easy Open vă puteți folosi piciorul, deoarece sistemul detectează automat cheia mașinii în buzunarul dumneavoastră. O mică mișcare sub partea din spate a mașinii și hayonul se deschide. La fel de impresionant este și faptul că, datorită conceptului inteligent de pliere individuală a spătarelor banchetei spate, portbagajul are un volum de până la 1.655 litri1).

 

Confort: Un microclimat plăcut pentru toată lumea.

Pasagerii dumneavoastră preferă răcoarea, dar dumneavoastră vă place căldura? Controlul pe trei zone permite reglarea temperaturilor pe partea șoferului, partea pasagerului față și pentru locurile din spate independent unele de altele. Începând cu versiunea Tiguan LIFE, puteți regla foarte comod sistemul de climatizare intuitiv, operat tactil Climatronic, din câmpul dumneavoastră vizual. Sistemul de climatizare Air Care Climatronic poate chiar mai multe: Viteza de ventilație poate fi redusă automat în funcție de viteza de deplasare și de alți parametri, pentru a reduce zgomotul produs de climatizare. Filtrul cu carbon activ ține pasagerii nedoriți precum polenul, sporii, praful fin și alți alergeni la distanță. Iar la activarea instalației de spălare a parbrizului sau la cuplarea treptei marșarier, sistemul comută automat în modul de recirculare a aerului, asigurând un microclimat confortabil.

Pretul recomandat este de 20.526 Euro TVA inclus  și face referire la echiparea Tiguan Base 1.5 TSI/ 130 CP, însă pentru mai multe detalii sau o configurație personalizată vă invităm în showroom-ul APAN Automobile Volkswagen din Brăila.

Noul Tiguan este disponibil și la test-drive în curând! Vă puteți programa la adresa de mail vanzari.vw@apan.ro sau la numărul de telefon 0339401701.


[i]* Echipare standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line; disponibilă la cerere pentru Tiguan Life

0 replies on “O nouă gândire palpitantă – Noul Volkswagen Tiguan”