Sportivul familist. Audi A5 Sportback.

5

      Cu Audi A5 Sportback vă veți face remarcat oriunde și oricând în mulțime. Pentru că noile detalii ale limbajului său de design îi conferă mașinii de familie cu cinci uși adâncime și lățime și mai pronunțate. Iar tehnologiile sale de ultimă oră, precum farurile opționale Audi Matrix LED și sistemele de infotainment îi completează optim dotarea.

Design estetic și dinamic

     Sportivitate impresionantă, încă de la prima privire și de la prima “cheie”: grație noului limbaj de design ce îmbracă tehnologii de ultimă oră. Astfel, prizele de aer late, precum și detaliile cromate îi conferă secțiunii frontale o alură cu adevărat impresionantă. Iar din profil, se remarcă imediat pragul profilat central, jantele opționale din aluminiu de 20 de inch, precum și pasajele marcante ale roților. Spatele lat este rafinat de decorul Silver Aluminium mat de la difuzor, dar și de terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare. De asemenea, aveți la dispoziție pachetele de design advanced și S line pentru a vă personaliza propriul Audi A5 Sportback.

Vedeți Intuiție? Și concentrare deplină!

      Universul digital al modelului Audi A5 Sportback poate fi controlat în manieră intuitivă prin intermediul ecranului tactil MMI touch de 10,1 inchi, ce oferă și feedback tactil, precum și prin comandă vocală. De mare ajutor va fi și afișajul opțional Audi virtual cockpit ce afișează cele mai importante informații în trei variante diferite de afișare și permite adaptarea modului de operare. La acestea se adaugă și meniul intuitiv și afișajul orientat spre șofer. Veți aprecia cu siguranță la Audi A5 Sportback și gama sa largă de funcții din pachetul serviciilor opționale Audi connect¹, precum funcția de căutare a punctelor de interes, navigația cu Google Earth™², Amazon Alexa³ sau posibilitatea de a accesa platforma Twitter, de exemplu.

Conexiuni? Personalizate și digitalizate.

     Cu dispozitivul opțional Audi phone box beneficiați de o mai bună calitate a convorbirilor telefonice, dar și de avantajele încărcării wireless. Iar cu cheia Audi connect, puteți descuia și încuia Audi A5 Sportback folosindu-vă smartphone-ul⁴ în locul cheii fizice.

Compromisuri? Nu e cazul!

     Mai mult decât doar spațiu generos: datorită interiorului de mari dimensiuni, Audi A5 Sportback oferă mult spațiu în portbagaj, dar și pe banchetă, pentru familie și timpul liber. Vizual, interiorul este augmentat prin elemente orizontale, completate de rafinamentul noii console centrale, al panourilor ușilor cu finisaj ce imită sticla și al materialelor de calitate superioară. Iar cu pachetele Audi design selection Okapi Brown și S line, puteți personaliza interiorul cu și mai multe accente atractive, adaptate gusturilor dumneavoastră. Și nu în ultimul rând, veți remarca sistemul de infotainment cu design progresist, precum și iluminarea ambientală cu LED ce este oferită ca dotare opțională.

Cel mai bun stil de condus? Cel diversificat!

     Direcția dinamică de la Audi A5 Cabriolet oferă sportivitate, dar și confort, deoarece raportul direcției și forța cu care trebuie să manevrați volanul sunt adaptate în permanență la viteza de deplasare. Iar pentru senzații dinamice adaptate cu precizie preferințelor dumneavoastră, Audi drive select vă permite să selectați unul dintre modurile de condus dinamic, confort, auto, individual și eficient. De asemenea, pentru anumite motoare TFSI și TDI (consum combustibil mixt*: 5,4-3,7 l/100 km; emisii de CO₂ mixt*: 143-98 g/km) din gama de motorizări ce oferă puteri începând de la 120 kW (163 CP), este disponibilă tracțiunea integrală quattro cu tehnologie ultra. Aceasta distribuie cuplul în funcție de situație, pentru un plus de dinamism, dar și de eficiență. Iar sistemul Mild-Hybrid de 12 volți optimizează adițional eficiența celor mai multe dintre motoarele puternice din gamă.[i]

       În curând se poate configura modelul și puteți trimite mail cu datele dumneavoastră de contact către Departamentul de Vânzări APAN Automobile Audi – vanzari.audi@apan.ro pentru a fi primul care primește ofertă personalizată!


1. Detalii despre Audi connect puteți găsi pe www.audi.de/connect și la partenerul dumneavoastră Audi.
2. Google și sigla Google sunt mărci înregistrate ale Google Inc.
3. Amazon Alexa este un serviciu Audi connect. Detalii cu privire la disponibilitate găsiți la www.audi.de/connect și la partenerul dumneavoastră APAN Automobile Audi. Amazon, Alexa și siglele asociate sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. sau ale companiilor grupului.
4. Informații cu privire la telefoanele mobile compatibile vă oferă cu plăcere distribuitorul dumneavoastră APAN Automobile Audi. În acest sens puteți accesa şi www.audi.com/bluetooth.

0 replies on “Sportivul familist. Audi A5 Sportback.”