Adio, monotonie! Cu Audi RS Q8

4

Cel mai puternic SUV coupé oferit de Audi Sport este Audi RS Q8, a cărui putere se ridică la 441 kW (600 CP)! Dar alături de performanțele specifice gamei Audi RS, sportivul impresionează și cu flexibilitatea sa extraordinară, atât în ceea ce privește caracteristicile dinamice, cât și designul.

Adrenalină la comandă: sistemul de propulsie

Ascultați-vă inima: cu Audi RS Q8, totul se petrece ca de la sine. Motorul V8 TFSI de 4,0 litri generează un cuplu maxim de 800 Nm și asigură dinamism în formă pură, în combinație cu tracțiunea integrală permanentă quattro și transmisia automată tiptronic cu 8 trepte. Astfel, de pildă, sprintul de la 0 la 100 km/h necesită doar 3,8 secunde. Iar economia de combustibil este încurajată de sistemul mild-hybrid și tehnologia cylinder-on-demand, ce dezactivează patru cilindri când motorul este supus doar unei sarcini reduse sau medii.

Putere enormă,transpusă în manieră ingenioasă pe șosea

Audi RS Q8 vă oferă tracțiunea integrală permanentă quattro cu diferențialul sport quattro opțional, ce distribuie cuplul separat pentru fiecare roată. Sistemul este completat optim de direcția integrală și de suspensiile pneumatice adaptive sport, ce au reglaje specifice gamei RS și conferă mașinii stabilitate ridicată și agilitate. Sistemul electromecanic opțional de echilibrare activă este încă o funcție avansată ce contribuie la optimizarea conduitei dinamice a mașinii, mai ales în viraje. De asemenea, aveți posibilitatea de a adapta setările mașini cu Audi drive select, folosind butonul RS-Mode de pe volan. Opțional, viteza maximă plafonată la 250 km/h poate fi crescută la 280 km/h sau chiar 305 km/h.

Puternic și dinamic: designul

Elementele exterioare specifice gamei RS, precum inserția neagră strălucitoare a difuzorului cu bandoul orizontal cu finisaj de carbon, terminațiile ovale cu design RS ale sistemului de evacuare și eleronul cu design RS subliniază toate performanțele de sub capota sportivei Audi RS Q8. Pragurile în stil RS finisate în culoarea caroseriei accentuează statura de ansamblu marcată de forță a automobilului. Tușe spectaculoase de design sportiv sunt conferite în partea frontală de barele de protecție RS cu design sport, având grila radiatorului cu model de fagure și prizele mari de aer finisate în negru gloss, dar și spoilerul și masca Singleframe cu finisaj de carbon.

Pe măsura exteriorului:interiorul

Panoul suplu de instrumente și liniile accentuat orizontale conferă senzația de spațiu și mai amplu. Consola centrală lată și simetrică reprezintă unul dintre elementele principale de design de la interior, mai ales când este accentuată de cadrul cu finisaj de carbon mat, de pildă. Scaunele sport sunt acoperite cu Alcantara combinată cu piele și poartă cu mândrie emblema RS, asigurând totodată stabilitate laterală excelentă, inclusiv la condusul sportiv. Opțional, scaunele pot fi comandate și în varianta sport cu tapițerie din piele Valcona perforată și cu cusături în formă de fagure. Pachetele de design RS opționale cu finisaje gri sau roșii includ chiar și cele mai mici detalii, iar combinația de Alcantara cu piele cu cusături contrastante creează o ambianță și mai sportivă, cu eleganță desăvârșită.

Priviți. Atingeți. Experimentați.

Interiorul modelului Audi RS Q8 este echipat cu numeroase dotări digitale, ce au menirea de a vă susține la condus. Afișajul Audi virtual cockpit redă până și informații specifice gamei RS, inclusiv cuplul, puterea, accelerația, timpii de circuit și forțele g.

Pentru provocările cotidianului veți aprecia cu siguranță spațiul generos de transport, care cu spătarele rabatate, crește până la 1.755 de litri. Mai mult, bancheta fracționată în trei elemente poate fi glisată longitudinal, pentru și mai multă flexibilitate.

Vă invităm în showroom-ul Audi din Galați, Str.Brăilei nr.269 pentru o configurare personalizată a automobilului dorit.

0 replies on “Adio, monotonie! Cu Audi RS Q8”