AUDI ROADSHOW – Lansarea noilor modele A6 și Q8

4

Audi Roadshow a fost un eveniment exclusivist organizat de APAN Automobile, care a marcat lansarea noilor modelelor: A6 și Q8 – un nou venit în familia Q. Lansarea a avut loc în prezența pilotului Mihai Beldie, însoțit de co-pilotul Severina Beldie, ambii campioni la Campionatul Național de Raliuri.

            După completarea formularelor de înscrieri, Mihai Beldie a prezentat pachetul generos de tehnologii inovatoare ale Noului Audi Q8, care combină  caracteristicile specifice unui Coupé de lux cu patru uși, cu cele ale unui SUV de talie mare. Este foarte spațios, luxos, cu o rețea bine definită. Aspectul său sportiv amintește de primul model quattro.

            Pe de altă parte, noua limuzină A6 împletește designul cu eficiența și sportivitatea cu eleganța. Astfel, clasa business se ridică la un nou standard.

            După această prezentare, invitații noștrii s-au îndreptat spre mașini și au pornit la drum în ținutul Dobrogean.

            Lansarea celor două modele a culminat cu traseul efectiv al Roadshow-ului, în spectaculosul peisaj deluros, de dincolo de Dunăre, până în localitatea Măcin, la Crama  Dobrogeană.

            Aici șoferii au facut schimb de mașini. Aceștia au testat pe rând, noile tehnologii ale modelelor vedetă; unde suspensia și motorizarea oferă o agilitate sporită – la nevoie, chiar și pe teren accidentat.

            După aproximativ 3 ore de trăiri intense la volanul celor două vedete, invitații s-au intors la Showroom-ul Audi foarte încântați de experiența trăită. Echipa APAN Automobile Audi i-a primit cu căldură și cu dorința de a împărtăși această experiență unică.

APAN Automobile – Dealer și Service Autorizat Audi, vă stă la dispoziție pentru a testa și a oferi detalii despre orice model vă interesează, în Showroom-ul situat în Galati, Str. Brăilei, nr.269, dar și la numărul de telefon: 0236 440 001.

0 replies on “AUDI ROADSHOW – Lansarea noilor modele A6 și Q8”